revy stripp3_550x377

På stø kurs mot revysuksess

Mandag 25.februar er det premiere på russerevyen " Surnadalsrussen ut tå kurs". Årets russekull har våget å ta steget bort fra den tradisjonelle formen på russerevy, og laget en annerledes forestilling. Generalprøven viser at annerledes kan være bra, og at russen har stø kurs mot revysuksess! Se stor bildeserie i saken.

Årets revygjeng bestemte seg for ikke å leie inn en ekstern instruktør, så det har blitt mye ansvar og arbeid på revysjefene Edvard Bele Sæterbø og Sondre Ormset. Gjengen har kun fått litt drahjelp av Lars Sæther og Lilly Husby de siste dagene før premieren. I tillegg har de lånt rindalingen Elise Landsem (som til daglig er elev på media- og kommunikasjon på Meldal vgs) til å være med på scena og til å komme med gode råd underveis.

Revyen er ingen typisk russerevy. Det er for eksempel ikke en tradisjonell åpning og avslutning med felles sangnummer, svært lite sang underveis i revyen, ingen lærersketsj slik vi pleier å se i russerevy og heller ikke noe band som spiller. Men vi savner det heller ikke. For dette er gjennomført en annerledes revy, og russen skal ha ros for at de tør å gå ut av den vanlige formen!

Revyen består av mye flott dans med god koreografi. Et stort pluss at så mange forskjellige elever viser seg på scenen, og trolig går ut av sin egen komfortsone. Her får du alt fra ballett, til stripping og "Harlem Shake"!

Russen har på forhånd advart mot sterke scener og humor "under beltestedet. Man får litt av dette, men slettes ikke mer enn hva man kan forvente i en russerevy. Flere av numrene bestod av gode poeng, og spesielt lar vi oss imponere av teksten som Anna Olsvik og Sigrid Gausen fremførte på rim om "Livet på Facebook". Her vil nok mange kjenne seg igjen. På godt og vondt!

Årets russerevy er av den snille sorten, og ingen blir hengt ut eller parodiert på ekkelt vis. Noen sleivspark er det selvsagt, men såpass må man tåle fra russen!

Med hensyn til publikum vil vi ikke avsløre mer fra årets russerevy. Men oppfordringen er klar: Kjøp billetter og støtt opp om årets russekull. Det har de fortjent!

Det er forestillinger kl 19.00 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Kjøp billetter her.

Klikk bildene større, og for å se de i serie.

 

revy anna
revy åndenes
revy øl
revy ballett
revy bele sæterbø
revy bil råne
revy bil
revy bogg
revy dans1
revy dans2
revy dans3
revy dans4
revy dans5
revy frelst
revy harlem
revy hyldbakk
revy moe sandberg bele sæterbø
revy politi
revy politi2
revy politi3
revy råne
revy sædbank
revy stripp1
revy stripp2
revy stripp3
revy stripp4
revy svendsen
revy talgø