Petter og Marit kommer

Bitte lille julaften ble det gjennomført nok en stor dugnad i lysløypa rundt Tjønna. Denne gangen for å klargjøre sløyfa rundt Høghaugen til IL Nors julerenn 3. juledag. Alt er nå klart til å ta i mot Petter Northug og Marit Bjørgen. Rundt 100 dugnadstimer ble notert og løypa utvida. Sjå hva rikspressen skriver om verdenscupledernes rindalsbesøk:

TK nett og A-pressen har denne saken på storbesøket og her linker Driva nett til Trollheimsporten! NRK skriver dette, Dagbladet sport dette, Hegnar online dette, Trønder-Avisa dette, som er ei NTB-melding.
 
Ellers vant Petter Northug Aftenspostens gullmedalje i dag julaften for sine tre gull under VM i Liberec. Aftenpostens gullmedalje er en av Norges høyeste sportslige utmerkelser. Det kan du lese meir om her.
 
- 5 traktorer, tråkkemaskin og to scootere sammen med 9 mann fra arrangørklubben Nor jobbet i hele går kveld med snøkjøring. Ca 100 dugnadstimer ble notert og nå er det flotte forhold i en 3,5 km lang trase som hovedsakelig går i lysløypa, forteller Harald.
 
Verdens beste kommer
- Dermed skulle alt ligge godt til rette for å ta i mot noen av verdens beste skiløpere 3. juledag og det er forventet ca 400 deltakere. De som ønsker kan selvsagt ut å prøve skia i løypa, men vi oppfordrer folk uten ski på beina til å finne andre trimløyper, sier Harald Solvik.
 
Den store dugnaden starta før årets Rindalsrenn - som, ble vellykka arrangert av IK Rindals-Troll søndag før jul - sotsøndag. Her kan du sjå alt om dugnaden og alt om Rindalsrennet her. Du finner også alt om Rindalsrennet på heimesidene til IK Rindals-Troll.
 
Fem eliteløpere har meldt sin ankomst til julerennet 3. juledag: Petter Northug, Eldar Rønning, Marit Bjørgen, Marthe Kristoffersen og Therese Johaug. Her finner vi altså begge verdenscuplederne - Petter og Marit - med andre ord en unik mulighet til å oppleve våre beste skiløpere i konkurranse i Rindal! En slik anledning er ikke ofte byr seg - og det i en OL-sesong! Her kan du lese om eliteløperne klare for julerennet på Trollheimsporten.
Her ser vi fra dugnaden tidligere. Sing med traktoren og Lasse Skjølsvold på ATV lånt ut av Polaris Nordmøre.
Foto: Harald Solvik.