cup26

Rekordstor håndballcup for de yngste

Rekordpåmelding og stor idrettsglede preget den årlige minihåndballcupen som ble arrangert av Surnadal IL lørdag. Over 160 barn i alderen 6 til 9 år fra sju ulike klubber på Nordmøre og Trøndelag utfoldet seg på parketten i idrettshallen lørdag. 

Ståle Sæterbø har hatt hovedansvaret for minicupen fem år på rad, og opplever stor pågang fra klubber som ønsker å komme på besøk. 

- I år måtte vi si nei til flere klubber rett og slett på grunn av kapasiteten. Cupen vår er den eneste av sitt slag i distriktet vårt, og vi er unike med tanke på at det er gratis å delta og gratis inngang. Cupen har blitt et populært arrangement, og det er vi selvsagt veldig glade for, sier Sæterbø.

Det er ikke få arbeidstimer han har lagt ned for å få cupen til å bli så bra. Leder i Surnadal IL håndball, Stian Faksnes, skryter av innsatsen til Sæterbø.

- Ståle har gort en fenomenal innsats. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, og derfor har også cupen fått en veldig godt rykte. Slikt sprer seg, og det er god omdømmebygging for klubben vår. I tillegg er det veldig positivt med tanke på rekrutteringen, sier Faksnes. 

Sæterbø er ikke tvil om at de mange arbeidstimene er verdt strevet.

- Når jeg ser meg rundt i hallen i dag, så er det absolutt ingen tvil om at hvert minutt med arbeid er verdt det. Barna ser ut til å stortrives, og det er fullt på tribunene, smiler Sæterbø.

cup ståle sæerbø.jpg
Ståle Sæterbø har god grunn til å smile

På tribunen var det samlet hundrevis av foreldre, søsken, besteforeldre og andre håndballinteresserte, og de var alle fulle av lovord om cupen. "Veldig godt organisert", "Fabelaktig arrangement", "Dette kan Surnadal håndball" og "Upåklagelig fra start til slutt" var uttalelser som arrangøren kan ta med seg fra publikum og lagledere. 

 I tillegg til arrangørklubben Surnadal IL deltok lag fra Rindal, Tingvoll, Halsa, Leik, Aure og Kyrksæterøra. I løpet av dagen ble det spilt 45 kamper, og etter siste kamp fikk alle spillere utdelt en velfortjent pokal. 

Kampene ble dømt av spillere fra damelaget til Surnadal. 

cup alle-2_690x306.jpg
Alle spillere samlet på parketten

Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale. 

 

cup alle-2
cup1
cup2
cup3
cup4
cup5
cup6[1]
cup7[1]
cup8[1]
cup9[1]
cup10[1]
cup11[1]
cup12[1]
cup13[1]
cup14[1]
cup15[1]
cup16[1]
cup17
cup18
cup19
cup20
cup21
cup22
cup23
cup24
cup25
cup26
cup27
cup28
cup29
cup30
cup31
cup32
cup33
cup34
cup35
cup36
cup37
cup38
cup39