ua1_1024x1338

Har høyest andel innbyggere med formue i Midt-Norge

Rikes tilstand - Rindal i ukeadressa

Tettheten av midtnorske millionærer er størt i Rindal. Bygda hvor jantene danser og alle er noe. Ukeadressa har vært i Rindal en hel dag med Åge Winge (tekst) og Kim Nygård (foto). Bakgrunnen er at Rindal har høyest andel innbyggere med formue, 70,3 prosent, i Midt-Norge. Og i Rindal er det 14,2 prosent av innbyggerne som har millionformue. Det er klart mest - Halsa er nummer to med 10,8 prosent, mens Surnadal også kommer høyt med 8,9 prosent av innbyggerne med millionformue.

- Sjefen hadde mumlet noe om steinrike bønder, industriarbeidere og skiløpere, svermende som honningfeite bier rundt en kommunekube, og på vei sørover legger jeg inn en pris snus for alle kommunene på R jeg kan huske. Det eneste vi hadde av relevant informasjon, var en liste over de mest formuende og telefonnummeret til en banksjef.

Slik innleder Åge Winge sin 11 sider (da regner vi med førstesida) stor illustrerte reportasje fra Rindal i Ukeadressa i dag (over de to første sidene inni - rikes tilstand og under de to neste sidene som viser at Rindal er rikest og har flest formuende).

Egentlig en stor hyllest til kommunen vår og godt å ha med seg inn i 2011. Heia Rindal - dette er positiv omdømmebygging - oss fe d te e Rindala!

For de som er ute etter Ukeadressa for i dag 31. desember 2010, regner vi med Adresseavisen fremdeles vil være til salgs både 1. januar 2011 og søndag 2. januar!

Alle bildene er faksimiler fra Ukeadressa i dag 31. desember.