melhus anja søyseth1

Rindal fosser videre

Rindal vant søndagens bortekamp mot Sandnessjøen/Mosjøen med seksten mål, og ligger med dette helt i toppen av tabellen med full pott etter tre serierunder. Lagene spilte jevnt de første tretti, men etter pausen var rindalingene ustoppelige.

Førsteomgangen var jevnspilt, og åtte minutter før slutt ledet hjemmelaget med ett mål på stillingen 11 - 10. Rindal tok over kommandoen, og kunne gå til pause med en tomålsledelse 14 - 16.

Rindal fortsatte å styre kampen etter hvilen, og forskjellen på lagene ble etter hvert betydelig. 18 minutter ut i andreomgangen ledet Rindal med 10 mål, og kampen var i realiteten avgjort. Anført av Gro Anita Bolme økte Rindal ledelsen, og vant til slutt kampen med solide 21 - 37. Rindalingene vant med andre ord andreomgangen med overbevisende 21 - 7.

- Det lugget litt i starten i dag også, men etter hvert så løper vi i fra dem. I dag fungerte det meste, og alle spillerne fortjener å få en stjerne fra meg i dag, sier en svært godt fornøyd trener Anders Moe Sæter.

Nok en gang ble Gro Anita Bolme lagets toppscorer med 13 mål. Bolme er også avdelingens toppscorer med 32 mål på tre kamper.

Etter tre serierunder ligger Rindal øverst på tabellen med 6 poeng.

Neste kamp for 3. divisjonslaget er førstkommende lørdag. Da kommer Levanger 2 på besøk til Rindalshuset.

Lørdag vant Rindal over Rana/Bossmo&Ytteren

Gjennom hele sesongen vil Trollheimsporten følge 3. divisjonslaget tett, og etter hver kamp vil vi gi stjerner til kampens tre beste spillere. Etter dagens kamp fordeles stjernene slik: