Ola T og Willy TP avtale_1024x854

Rindal kommune og Trollheimsporten har inngått ny samarbeidsavtale

Rindal kommune og Trollheimsporten har inngått en ny omfattende samarbeidsavtale for de neste to årene. Rindal kommune ser Trollheimsporten som et velegna medium for kommunikasjon, informasjonsdistribusjon, godt journalistisk stoff på nett og god omdømmebygging. Ordfører Ola T. Heggem og daglig leder og hovedredaktør Willy Karlstrøm i Trollheimsporten undertegna nylig den nye avtalen.

Begge er særdeles godt fornøyd med avtalen og ordfører Ola T. Heggem understreker at Trollheimsporten er et moderne og effektivt kommunikasjonsverktøy for lokalsamfunnet, Rindal kommune og de bedriftene som har sin virksomhet i regionen.

Gjennom denne avtalen ønsker Rindal kommune å utnytte de fordelene Trollheimsporten tilbyr som kommunikasjonsverktøy. God og positiv omtale av lokalsamfunn, bedrifter, lag og organisasjoner i regionen er det viktigste for avtalepartene.

Nylig undertegna ordfører Ola T. Heggem og Willy Karlstrøm i Trollheimsporten den nye samarbeidsavtalen, som gjelder for to nye år - 2013 og 2014: