skuter

Trollheimsporten har hårete mål

Rindal på skutertoppen

Rindal kommune har innvilget 35 nye snøskuterløyver i år. Det plasserer Rindal på topp i antall skuterløyver. Rådmann Bjarne Nordlund sier at økningen i stor grad skyldes pågang fra et stadig økende antall hytteeiere i kommunen. Det melder avisa Sør-Trøndelag på nett i dag og har i tillegg en nyhet om Trollheimsporten.

- Dette er skuterløyver som er gitt med et begrenset antall turer til hytter som ligger 2,5 kilometer eller mer fra brøytet veg. Hyttefolket vil transportere varer, ved og utstyr til hyttene sine også i vinterhalvåret, sier Bjarne Nordlund til ST nett. Les heile saka her.

Sør-Trøndelag har i tillegg en nyhet om Trollheimsporten i dag:

Meldal og Rennebu neste?
Det ultralokale nettstedet trollheimsporten.no har som mål å bli den viktigste informasjonskanalen for alle kommuner rundt Trollheimen. – Vi har et litt hårete mål, og det er å bli den viktigste informasjonskanalen og et ansikt utad for alle kommuner rundt Trollheimen, sier redaktør i Trollheimsporten, Willy Karlstrøm. I tillegg til Rindal grenser fjellområdet Trollheimen til Surnadal, Sunndal, Meldal, Rennebu og Oppdal. Les heile saka her.