Rindal sparebank Edit

Annonse:

Rindal Sparebank åpner fra mandag 4. mai

Fra mandag 4. mai foretar vi en gjenåpning av banken etter å ha vært stengt siden mandag 16. mars. Åpningen skjer med noen begrensninger. Vi vil takke våre kunder for å ha vært veldig tålmodig i denne perioden, og vi har fått løst alle kundehendelser via telefon, epost, videomøter samt enkelte avtalte kundemøter i banken.

Signalene fra offentlige myndigheter er at en nå kan ha en gradvis gjenåpning av samfunnet, men at en må leve med smittefaren og dermed ta sine forhåndsregler. Fremdeles gjelder smittevernreglene med gode hygienetiltak som håndvask og holde god avstand når vi treffer hverandre.

Våre åpningstider vil være fra kl. 9-15 på hverdager, men vi vil likevel oppfordre våre kunder til kun å utføre nødvendige ærend. Vi ønsker å holde ekspedisjonslokalet i 1. etg. og kontorene i 2. etg. i banken adskilt for kundebesøk. Møter med kunderådgivere skal skje etter forhåndsavtale og kundene skal da benytte personalinngangen på baksiden av banken, og møtene vil bli avholdt i bankens møterom i 2. etg.

Selv om vi nå åpner banken etter ha holdt stengt i sju uker, oppfordrer vi våre kunder til å bruke mest mulig digitale løsninger og møter via video.