foto_per_kvalvik_202003150949450g5a3232_1280x720

"Rindal – tid til å leve!" I dag har denne setningen en dobbel betydning.

Som stolt og glad «høttrindaling» i Rindalsskogen nyter jeg ofte av bygdas goder, fineste innbyggere og nydelige natur. Denne helga skulle bli ei «langhelg» og vi kom oppover på torsdag.

Egentlig hadde vi planlagt og ordnet med en tur til Paris hvor skulle feire bryllupsdagen vår (den turen ble bestilt i høst), men den ble det naturligvis ikke noe av – og Rørvatnet er minst like fint! Så vi skulle nyte fridagene våre og være her til og med tirsdag.

Fredag begynte vi å høre om anbefalingene til hyttefolk om å ikke dra på hyttene sine, og på lørdag fikk vi høre av statsministeren at hyttefolk måtte reise hjem til sine respektive kommuner. Da var det enkelt å bestemme seg for å avslutte denne langhelga. Av praktiske årsaker (‰) fikk vi ikke reist ned før søndags formiddag – og vi er i skrivende stund i ferd med å pakke sammen og kjøre hjem til Frei.
 
Jeg vil sende en hilsen til alle i denne kommunen som jeg er blitt så glad i; ta vare på dere selv, hold dere friske og jeg gleder meg til å komme hit igjen når det blir trygt å gi hverandre en god klem.
 
Til oss «høttrindalinger»: Rindal må få tid til å leve.
Tekst/foto: Per Kvalvik, høttrindaling