Gine M.K.

Rindaling vant rekordrenn

Det var Hallvard Løfald som var den sterkeste i herreklassen under Rindalsrennet tidligere i dag, og delte pallen med Lars Moholdt som kom på tredjeplass. Blant kvinnene kapret Anne Kjersti Kalvå den beste tiden og førsteplassen. Rindalsrennet hadde i år rekordpåmelding med 321 påmeldte. Saken er nå oppdatert med mange bilder.

 

Med kuldegrader som flørtet med titallet var det i dag duket for et heller kjølig skirenn i Rindal, med rekordpåmelding i forkant av den 51. utgaven av rennet. Hele 321 hadde meldt seg på, og det er bare i 2010 at rennet er sammenlignbart med henhold til antall klasser, og da talte de 146 påmeldte. 275 fullførte rennet. Grunnen til at det er såpass mange påmeldte i år, tror Tor Jarle Bolme at skyldes at Rindalsrennet er av de første rennene i Midt-Norge denne sesongen grunnet det lave snøfallet. Rennet kolliderer også lite med andre renn i området, noe man ser i spredningen av deltagere som var fra både Møre og Romsdag, Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag. - Og så er det jo gode arrangement her i Rindal, konstaterer Bolme. 

Over til venstre: Anne Kjersti Kalvå som gikk til topps i kvinneklassen, og Hallvard Løfald til høyre som viste seg sterkest i herreklassen. (Foto: Tor Jarle Bolme)

 

 

Jo Svinsås (krysser målstreken på bildet over til høyre) var en av dagens løpere, og han virket ikke å være spesielt berørt av temperaturnivået denne kjølige ettermiddagen, på spørsmål om han dro inspirasjon av Northugs teipetriks kunne han fastslå at han bare brukte vanlige klær.

Og det stod ikke på innsatsen på stadion, både små og store var i full aktivitet; det var ingen sure miner å spore blant deltakerne som spente fra 8 år opp til senioralder, de som frøs mest var nok de som ikke var deltagende! 

Hele resultatlista finner du her

Nettsidene til Rindal IL vil bli oppdatert lørdag kveld med mer om rennet. Følg med her http://www.rindals-troll.no/