Byggern Rindalshytter 1_250x188

Rindalshytter bygger ny Bygger'n

Rindalshytter AS er i ferd med å innrede ny butikk i sitt byggvareutsalg. Det blir det første du møter når du kommer til industriområdet i Bjergen. Hyttebutikken blir Bygger'n med stor åpning 24. mars. Med det vil Rindal få en flott byggvarebutikk lokalt og kan i tillegg tilby hyttemarkedet alt til hytta.

Rindalshytter AS driver med bygg og produksjon av hytter og hadde et eksternt salg i byggvaremarkedet i 2009 på 12,7 millioner kroner. Det er daglig leder Per Jarle Eide svært godt forøyd med etter den profilen de har hatt på byggvareutsalget. Rindalshytter AS er medlemmer av Trollheimsporten og du finner dem her og i margen til venstre.

Bygger'n
Nå er de i ferd med å gjøre noe med profilen. Byggvareutsalget et i ferd med å innredes til ny butikk for Bygger'n. Den nye butikken skal åpnes 24. mars, noen uker før påske.

- Butikken blir på 230 kvadratmeter og blir det første kundene møter når de kommer til industriområdet i Bjergen, sier Per Jarle Eide til Trollheimsporten. Videre har Rindalshytter bygd på et nytt inngangsparti med sanitæranlegg og kontorer på 50 kvadratmeter.

- Ellers vil Ingrid Røen Halle bli vårt nye ansikt i Bygger'n-butikken. Der blir det positivt med et kvinnelig innslag. Ingrid har arbeidet ved sentralbordet hos Rindalshytter i over 20 år og får nå nye utfordringer, sier Eide. I tillegg er Even Nerland ansatt som ny selger i hyttemarkedet. Even har også tidligere vært hos Rindalshytter. Nå kommer han fra Vibo entreprenør.
- Det blir ei stor utfordring å selge hytter - noe jeg er genuint interessert i både privat og ellers, sier han.

Omsetter for 50 millioner
- Med Bygger'n får vi en god byggvarebutikk med god logistikk, der kunden kommer lett til. Den vil dekke godt det private markedet lokalt og hyttemarkedet regionalt, sier Per Jarle Eide, som i løpet av våren gir seg som daglig leder. Budsjettet for byggvaren i år er 16 millioner kroner. Med et budsjett på 34 millioner på hytter - har Rindalshytter AS et samla budsjett i 2010 på på 50 millioner kroner.

Even Nerland_715x467
Even Nerland ny hytteselger.
Per Jarler Eide_715x745
Daglig leder Per Jarle Eide.
Byggern Rindalshytter 1_1024x768
Her innredes 230 kvm Bygger'n.