bedriftscup rindalslist_550x367

Rindalslist til topps i Gjensidige bedriftscup

Rindalslist kunne slippe jubelen løs etter en overlegen seier mot PipeLife i finalen. Rindalsfirmaet vant alle sine kamper, og kan fortjent ta med seg vandrepokalen hjem til Rindal.
Se bilder fra cupen her!

I tur og orden vant Rindalslist sine puljekamper mot Rindal kommune, PipeLife, Surnadal Sparebank og Talgø 2. I semifinalen møtte de Talgø 1, der stillingen etter ordinær tid var 3-3. Dermed måtte de spille en ekstraomgang på 5 minutter for å få en vinner. Rindalslist scoret ett mål i tilleggstiden, og var klare for finalen. Der møtte de PipeLife, som de tidligere på dagen slo 4-0. Også i finalen var de det klart beste laget, og vant til slutt fortjent 4-1 etter scoringer av Kristin Ellevset (2) og Bjørnar Nerland (2). Arve Heggset scoret målet for PipeLife.

I bronsjefinalen vant Talgø 1 med sifrene 6-2 over Gjensidige.

De øvrige lagene i turneringen var Surnadal kommune, Landbrukshuset og AMFI Surnadal.

Daglig leder i fotballgruppa i Surnadal IL, Nina Monsøy, var godt fornøyd med gjennomføringen av bedriftscupen.
- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger både fra spillere og publikum. Det er tydelig at mange har savnet bedriftscupen, som har ligget i dvale i mange år. Så målet vårt er at dette skal bli en årlig tradisjon på Syltøran stadion, sier Monsøy. Mange måtte melde avbud på grunn av at jaktsesongen har startet, så neste år skal vi arrangere dette noe tidligere på året, og kanskje kombinerer det med et arrangement rettet mot barn og ungdom.

Ideen om bedriftscup kom på banen når fotballgruppa i vår bestemte seg for å ikke lengre arrangere den tradisjonelle festen natt til 1.mai. - Vi måtte finne på et annet arrangement som ville være inntekstbringende for klubben. Vi ville være fornøyd om vi fikk inn det halve beløpet som festen ville ha gitt oss. Nå viser det seg at vi klarer det med god margin, mye takket være sponsorstøtte fra Gjensidige og påmeldingsavgiften som lagene har betalt. Så det er vi selvsagt veldig godt fornøyd med, sier Monsøy.

På vinnerlaget spilte:
Bak fra venstre: Bjarte Rindal, Ole Einar Bolme, Svein Bergsrønning, Eirik Tørset, John Kirkholt (lagleder)
Foran fra venstre: Tore Løset, Bjørnar Nerland, Kristian Ellevset og Leiv Bæverfjord.
Ikke tilstede da bildet ble tatt: Stein Gunnar Rønningsbakk, Arne Olav Gåsvand og Lars Ole Heggem.

bedriftscuo keeper
bedriftscup duell
bedriftscup jorunn
bedriftscup lars todal
bedriftscup pipelife
bedriftscup rindalslist_1024x683[1]
bedriftscup talgø
bedriftscup1_1024x920
bedriftsup arve
bedriftsup bjarte arve
bedriftsup irene