Rindalsnytt i lokalavisene

Avisa Sør-Trøndelag har én større rindalssak i dag:
- Marvin Røen er mer enn misfornøyd over skadeoppgjøret han får etter å ha mistet 39 lam og voksne dyr på sommerbeite i år. Han er forarget over at forvaltningen ikke går med på at jerven nå også har inntatt områdene mot Ruten og Hemne-sida. Saken vil bli anket.
Og Driva skriver i dag om:


- "En respektert byråkrat" - Rindal kommunes økonomisjef gjennom snart 14 år, Harry Figenschau, bosatt ved Berbusjåren på Svorkmo. En meget lun og avholdt medarbeider, som trives framifrå på arbeidsplassen sin - som er passe stor, selvstyrt og med masse flinke og kreative folk, framgår det av det to sider store portrettintervjuet.
- "Ordnet fest for de eldre" - 8. årstrinn ved Rindal skole, som i vinter har klasserommet sitt på Eldresenteret, stilte rommet til disposisjon da pensjonister med ledsagere skulle ha juletreff i går. Ikke nok med det, de underholdt også, med dans, sang og musikk.
- "Lett budsjett - mye klubbing" - om kommunestyremøtet denne uka. Budsjettprosessen har altså vært enkel i år, nærmest et pustehull. Men det har ikke manglet på forslag til gode prosjekter.
- "I sporet med Lars Moholdt" - I helga går han norgescup i ski-orientering på Venabu. Og han har bestemt seg for å droppe langrenns-NM og heller delta i skiorientering (Nordisk, om han blir tatt ut på det norske laget der) for å prøve å kvalifisere seg for VM i den grenen.