IMG_3637

Rindalsrenn på nye trakter

Kornelius Grøv ble vinneren av det 55. Rindalsrennet, hvor Johannes Høsflot Klæbo fikk andre beste tid og Jo Svinsås tredje beste tid totalt. Beste kvinne ble Renate Bergset Tjetland, fulgt av Guro Bostad og Julie Stendahl Spets.

Kornelius Grøv.jpgKornelius Grøv (til høyre) fra Byaasen Skiklubb vant to sekunder foran Johannes Høsflot Klæbo fra Byåsen IL i seniorklassen for menn. Tredjeplass i seniorklassen gikk til Tore Bjørseth Berdahl fra Byåsen IL/Team United Bakeries, og fjerdeplass til Gjermund Løfald fra Rindal IL.

I klassen menn 19-20 år var det altså Jo Svinsås fra Rindal IL som tok førsteplassen på ordentlig hjemmebane i Romundstadbygda foran Magnus Norøy fra Frol IL og Vegard Sivertsgård fra Ålen IL. 

Kristoffer Berset fra Surnadal IL tok andreplassen i klassen menn 18 år. 

Hedda Aasbø tok andreplassen i klassen jenter 14 år. Trollheimsporten skrev tidligere at Hedda tok tredjeplassen, noe som ikke medfører riktighet. Vi beklager!

Alle resultatene fra rennet finner du på Rindal IL sine nettsider her eller ved å laste ned lista her.
 

Provisorisk skistadion i Romundstadbygda
Det har nok vært nervepirrende uker for arrangørene som fredag besluttet å flytte rennet fra stadion ved Igltjønna i Rindal sentrum, opp til Helgetunmarka i Romundstadbygda grunnet snømangel. Arrangørene hadde gjort en fenomenal jobb med å både flytte rennet og avvikle et godt renn søndag. - Det e litt me di, konkluderte Tor Jarle Bolme om det å både legge opp strøm og å finne traseer som ikke går i myr. 

Odd Joar Sølbergløkk var støtteapparat for skiløpere fra Sokna IL og syntes det hadde blitt fine forhold i Romundstadbygda. - Parkering nær til er luksus! 

- Det regna littegrann, minj det jerre itj nå, sa speaker Ola T. Heggem og det hadde han rett i - det la ingen demper på innsatsen hos verken utøvere eller arrangører.

 

En stor takk til apparat og grunneiere
Leder i Rindal IL Ski Håkon Solvik var godt fornøyd med rennet som hadde rundt 500 påmeldte: - Det har gått bra! Han var full av lovord om positive grunneiere som har lånt bort innmark til både parkering og stadion, og ikke minst arrangørapparatet: - Komitélista er nok tresifret, anslo Solvik. - Vi er takknemlig for alle som bidrar i mange dugnadstimer! 
 

dronebilde fra Jo Helgetun.jpg

Dronebilde av stadion. Noe ganske annerledes enn "ekra" det egentlig er. Foto: Jo Helgetun.

Johannes H Klæbo.jpg

Johannes Høsflot Klæbo klar til start.
 

Jo Svinsås.jpg

Jo Svinsås på mållinja.
 

IMG_3610.JPG

IMG_3612.JPG

IMG_3622.JPG

IMG_3626.JPG

IMG_3644.JPG

IMG_3654.JPG

IMG_3664.JPG

IMG_3669.JPG

IMG_3674.JPG

IMG_3686.JPG