Rindalsrennet 2009

Magnus Moholt fra Ålen hadde bestetid i Rindalsrennet som ble arrangert under perfekte forhold i dag. Det var fin vintertemperatur og vi fikk et glimt av ei guloransje midtvintersol. Løperne var også godt fornøyde med løypa som holdt kvalitet helt til siste løper.

Da hadde rundt 340 løpere rundet løypa en eller flere ganger. Dugnadsgjengen som hadde arbeidd 330 timer siste uke med å transportere snø fra Igltjønna til løypetrséen hadde gjort en skikkelig jobb!. Løpsdagen var det også 100 dugnadsfolk i aksjon for å avvikle arrangementet.

Magnus Moholt fra Ålen IL som gikk i klasse 19-20 år fikk dagens beste tid, 19:15,2  -  21 sekunder foran Ronny Fredrik Ansnes som vant seniorklassen.
Ronny Fredrik Ansnes, Klæbu IL.             Nr.2 av seniorene ble Tore Bjørset Berdal, Byåsen IL, og Morten Svinsås ble nr.11.

Jostein Lilleløkken, IK Rindals-Troll (bakerst) slår Christian Drøyvold , Byåsen IL med knappe halvminuttet og ble nr. 13 i kl.G 14 år.
Klassen ble vunnet av Svein Berg Fines, Mosvik IL. Vebjørn Trønsdal Bævre ble nr. 22 av 43 startende i klassen.

Jo Svinsås, IK Rindals-Troll, ble nr.4 i kl.G13 år og Jonas Nergård Tørset nr.11.

Kristina Skjevdal, Røros IL, vant kl.J 13 år,  Maren Høgholt, IK Rindals-Troll vart nr. 13 av 27 i denne klassen.

Det gjelder å ta ut alle kreftene!

Julie Stendahl Spets vant kl.J 14 år.                 Hampus Hoem og Vegar Brøske fra Surnadal IL ble nr.27 og 24 i kl.G 15 år.

I kl.M17 år Ble IK Rindals-Troll-løperne Gjermund Løfald på 8.plass, Lars Bakken Røen 10 og Jo Trønsdal Bævre 18.

Vinner av kl.K 19-20 år ble Kari Øyre Slind, Oppdal IL med beste tid uansett kvinneklasse, og Seniorklassen for kvinner ble vunnet av Silje Øyre Slind. De er søstre fra Oppdal. Hvis Kari går bra i SPARCup-rennet på Nordmarka,  første helga på januar, er hun klar for juniorVM i Tyskland.

Hallvard Løfald fra IK Rindals-Troll var 3,2 sekund fra seier i kl.M 18 år!

Se fleire bilder på hjemmesidene til IK Rindals-Troll!

Det ble også testa ny teknisk løsning på mellomtider, les om det her!

For fullstendig resultatliste, og statistikk over vinnere, last ned vedlegga nedst på sida!