IMG_1320 GMK

Rindalsrennet berga

Nils Magnus Bøen Grave tok seieren i seniorklassen for menn, og Lars Hol Moholdt tok tredjeplassen. I seniorklassen for kvinner vant Wenche A. Snildalsli, med Berit Mogstad hakk i hæl. 

Etter dager med usikre værforhold, ble det heldigvis Rindalsrenn i år også.

Skibygda Rindal leverer igjen, kan en trygt si, da det ryktes at flere skirenn i Trøndelag ble avlyst i dag på grunn av snømangel. Med en iherdig frivilliginnsats reddet Rindal IL skiføret og gjennomførte et flott 54. Rindalsrenn med 375 påmeldte søndag. (Les mer om, og se video fra snømakardugnaden her .)

Stadion ved Igltjønna var stappfullt med skiglade barn, smøretelt og skiremedier i alle regnbuens farger. Knut Erling Flataker fra Hommelvik IL langrenn mener han har funnet vinneroppskrifta: - I Hommelvika har vi sansen for å gjøre det enkelt, ler Flataker, og kan avsløre at han bruker blåklister som grunnklister, fiolett i midten, og et mykere isklister på toppen. - Så enkelt! Flataker holder imidlertid ikke oppskrifta for seg selv, og sier at det er en delekultur rundt slike triks. Han har ikke tall på hvor mange renn i Rindal han har vært på, og har kun godord å komme med om arrangørene: - Det er bestandig trivelig på skirenn i Rindal! Han er videre imponert over innsatsen som legges inn, og tror det må komme av den sterke langrennskulturen i bygda. 

Av andre lokale som hevdet seg i rennet, finner vi Mikkel Bakken fra Rindal IL som tok førsteplassen i klassen G11, og der tok Håvard Vatten fra Surnadal IL andreplassen. Nora Bolme Fjerstad fra Rindal IL tok tredjeplassen i klassen J12. Hedda Aasbø tok førsteplassen i klassen J13 hvor Stine Fiske fra Surnadal IL tok tredjeplassen. Jøri Vatten tok andreplassen i klassen J14. I seniorklassen ble det til slutt en sjetteplass på Gjermund Løfald. Hallvard Løfald deltok ikke grunnet sykdom. Kristoffer Berset tok fjerdeplassen i klassen menn 17. I klassen jenter 16 ble det en fjerdeplass på Malin Einmo og en femteplass på Ane Mogstad.

Alle resultatene fra Rindalsrennet finner du her, eller du kan lese resultatene samlet i PDF-format her.

Lars Hol Moholdt Jo Svinsås GMK.jpg

Lars Hol Moholdt og Jo Svinsås etter hver sin målgang.

IMG_1308 GMK.JPG

Det var et solid støtteapparat å se rundt utøverne.

IMGP2708  Tore Bjørseth Berdal 421.jpg

Tore Bjørseth Berdal etter målgang. Han endte på en fjerdeplass i seniorklassen. Foto: Ole T.

IMGP2702 Gjermund Løfald.jpg

Gjermund Løfald i løypa. Foto: Ole T.

IMGP2657 magnus Drøyvold.jpg

Magnus Drøyvold. Foto: Ole T.

 

IMG_1295 GMK.JPG

Målgang!

IMG_1317 GMK.JPG

Det var både store og små hjelpere på stadion. 

IMG_1319 GMK.JPG

IMG_1321 GMK.JPG

IMG_1326 GMK.JPG

IMG_1331 GMK.JPG

IMG_1358 GMK.JPG

Trolsk tåke over Igltjønna denne dagen.