Serielederen overkjørte Surnadal

Surnadal stilte med en redusert spillerstall i lørdagens bortekamp mot Flå/Lundamo, og det gikk som det måtte gå. Serielederen gjorde som de ville, og vant til slutt med hele 21 mål. Hanna Saksen (t.h) var nok en gang Surnadals beste spiller.

Surnadal stilte med et ungt og urutinert lag, og møtte svært tøff motstand i Horgallen lørdag. Tjue minutter ut i omgangen ledet hjemmelaget hele 14 - 1, og pauseresultatet var 17 - 3. Andreomgangen ble jevnere, men Surnadal måtte til slutt se seg slått 29 - 8.

Surnadal stilte med tre 16-åringer; keeper Ane Lyngstad, Valeria Dannevig og Hanna Saksen. Dannevig noterte seg for 1 scoring, mens Saksen var Surnadals beste spiller med sine 4 mål.

Nå tar damene juleferie. Neste kamp er lørdag 6. januar. Da er det klart for nytt lokaloppgjør mot Rindal.

Kampfakta Flå/Lundamo - Surnadal 29 - 8 ( 17 - 3 )