4

Tidenes bursdagsgave

Sesongåpning i Sæterlia alpinsenter

Lørdag klokken 11.00 åpnet Sæterlia alpinsenter for denne sesongen. Nyansatte Odd Rune Hoem har bursdag samme dag. Han brenner for dette, og å få åpne anlegget sin første sesong som driftsleder på bursdagen sin, må være tidenes bursdagsgave for den engasjerte mannen. 

Ingressbildet: Lyder Bævre, Astrid Teilgård Hoem, Mathea Teilgård Hoem og Odd Rune Hoem. Mathea har rent siden hun var 3-4 år. Nå er hun 10 år, så hun har lang erfaring i bakken.

Hoem har hatt mange arbeidstimer sist måned. Nå er dagen kommet og sesongåpningen er i gang.

Selv om han er nyansatt, er han godt kjent med Sæterlia alpintsenter. Han har de siste årene vært i alpinbakken omtrent 80-90 dager per sesong, som frivillig dugnadsarbeider eller for å renne i bakken selv.

1. november tok han over som driftsleder, og lærekurven har vært bratt. Det er mye å sette seg inn i, og Hoem liker veldig godt arbeidsoppgavene sine. 

Det er åpent i parken og i hovedtraséen til 7'ern. De har begynt videre oppover, men trenger en liten uke med kulde før det blir klart.

Mange har handlet heiskort tidligere og ordnet seg for sesongen, og det var bra salg i dag også. Det var både norsktalende og engelsktalende å se i Sæterlia i dag.

1.jpg
Da var de igang.

2.jpg
Linnea Bævre og Emil Melkild (4 år) er klar for renning. Emil er bare 4 år, men har allerede rukket å rent i 1,5 sesong.


5.jpg
Ola Bakk Polden var oppi bakken for første gang. Her tar han og pappa Olav Polden pause og koser seg med bakels og godteri.


6.jpg
Senere på dagen var det også masse mennesker.


7.jpg
Jonas (3 år) og Niklas (6 år) sammen med pappa Webjørn Holten.


8.jpg
Parken var som vanlig populær.