levanger marit ustad hove

Sesongens første tap

Rindals håndballdamer i 3. divisjon var sjanseløse i søndagens bortekamp mot Strindheim, og tapte til slutt hele 37 - 25. - Jeg må innrømme at jeg er litt overrasket over at vi ble slått på tempoet, sier trener Anders Moe Sæter.

Før helgas serierunde stod Rindal med full pott etter fire kamper, men søndag fikk seiersrekken en bråstopp mot sterke Strindheim.

Rindal fikk en forferdelig start på kampen, og lå under 5 - 0 etter fem minutter. Rindalingene tok seg sammen, og jobbet seg inn i kampen igjen. Etter 12 spilleminutter var Rindal bare to mål bak på stillingen 7 - 5. Dette skulle likevel vise seg å bli svært tøft for Rindal. Til pause ledet hjemmelaget 18 - 11.

Strindheim hadde full kontroll på kampen utover andreomgangen, og økte sakte, men sikkert ledelsen. På det meste ledet Strindheim med femten mål på stillingen 37 - 22. Kampen endte til slutt 37 - 25.

- Vi møtte rett og slett et mye bedre håndballag i dag. De var bedre både teknisk, taktisk og tempomessig. Jeg må innrømme at jeg er litt overrasket over at vi ble slått på tempoet, sier trener Anders Moe Sæter.

Sæter sier videre at det var mye som ikke stemte for Rindalingene i denne kampen.

- Vi hadde store problemer med forsvarsarbeidet vårt. Å slippe inn 37 mål er for mye. Nå har vi ikke kamp før 26. oktober, og kan forberede oss godt til neste kamp. Vi skal slå hardt tilbake, sier Sæter.

Motstander i neste kamp er Orkanger 2. Kampen spilles i Rindalshuset.

Gjennom hele sesongen vil Trollheimsporten følge 3. divisjonslaget tett, og etter hver kamp vil vi gi stjerner til kampens tre beste spillere. Etter dagens kamp fordeles stjernene slik: