uttilling3_1024x768

Inspirasjonen er på topp

Siste utstilling før sommeren for Inga Dalsegg

I helga var Inga Dalsegg i Hardanger, hos Hardanger Kulturgalleri og la opp den siste utstillinga før sommeren. - Rundt 50 kom på åpninga, forteller ho til Trollheimsporten og synes det er fantastisk å få sjansen til å besøke og stille ut på et sted fra serien til Oddgeir Bruaset: "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu".

- Virkelig et flott sted å ha utstilling, sier ho. Over ser du Hardanger Kulturgalleri - klikk på linken og du kommer til galleriet som drives av Arne Bakke Mælen (til høyre).

Nå skal det produseres
Det meste av måleri ble med til Hardanger og nå går Inga Dalsegg inn i en periode med produksjon.

- Inspirasjonen er på topp og jeg gleder meg til å produsere nytt materiale, sier ho og har ikke sagt ja til fleire utstillinger framover.

Fantastisk flott helg
Likevel fikk ho kontakt med Nøsteboden på Bryggen i Bergen - opprinnelig en gammel bordell - nå omgjort til selskapslokaler og restaurant. - Ingen ting er spikra, men jeg håper å få til ei utstilling der, sier ho etter å ha oppretta kontakten, og etter ei fantastisk flott helg i Hardanger, med bra salg, artige og spesielle opplevelser.

- Blant de besøkende på åpninga var foreldrene til Herbjørg Kråkevik, som er i slekt med Arne Bakke Mælen, og som ble intervjua om utstillinga til Inga av Hardanger Folkeblad.

Inga Dalsegg er med i Trollheimsporten - bli medalle!

Under ser du fra utstillinga og videre under kan du klikke på bildene fra Hardanger Kulturgalleri og utstillinga til Inga Dalsegg:

 

utstilling 1_1024x768
utstilling2_1024x579
galleriet_1024x768
galleriet2_1024x768
Hardanger Kulturgalleri_1024x768
kafeen_1024x768
oppe_1024x1365