tingvoll berit2

Slet seg til seier

Surnadal vant lokaloppgjøret mot Tingvoll 26 - 18 lørdag kveld. Hjemmelaget vartet ikke opp med storspill, og klarte ikke å riste av seg gjestene før langt ut i 2. omgang. Berit Berset (bildet) tok ansvar og leverte en god kamp for Surnadal. 

Surnadal er et av topplagene i avdelingen, mens Tingvoll ligger i motsatt ende av tabellen. På papiret skulle det bli enveiskjøring og storseier til hjemmelaget. Det ble det slutt en komfortabel åttemålsseier, men den satt langt inne. Midtveis i første omgang ledet Surnadal 8 - 4, og til pause var det fortsatt firemålsledelse 15 - 11. Isolert sett er femten mål på èn omgang mer enn godkjent, men 11 baklengsmål mot Tingvoll er minst fem for mye. 

Angrepsspillet var til tider bra, og det er svært hyggelig å se at Therese Røen er på full fart tilbake etter fødselen i sommer. Hun nærmer seg det nivået hun var på før svangerskapet, og vil bli en veldig viktig spiller for Surnadal resten av sesongen. Hyggelig var det også å se Berit Berset tok ansvar i angrep. I tillegg til å score 4 fine mål, laget hun flere straffekast som Gry Norshusstuen satte sikkert i mål. Vi fikk også for første gang se Hanne Boge (16) på banen for damelaget. Hun er en spiller laget vil få stor glede av i tiden fremover. 

berit therese_690x463.jpg
Therese Røen er og blir en viktig spiller for Surnadal 

Midtveis i andre omgang var Surnadal fortsatt "bare" fire mål foran Tingvoll i målprotokollen, og noen minutter senere var ledelsen krympet til tre mål. Da tok trener Ole Magnar Ulvund på seg strengstemmen og tok en nødvendig time-out. Resten av kampen var Surnadal totalt overlegne, og løp i fra et slitent bortelag.

Surnadal vant til slutt kampen 26 - 18.

Det er verdt å nevne at 46 år gamle Arnhild Bergheim gjorde comeback for Surnadal etter ett års pause. Superveteranen klarte seg godt, og scoret ett mål fra sin strekposisjon. 

tingvoll arnhild jubel_690x420.jpg
Så glad ble "bestemor" Arnhild da hun scoret mål i comebacket sitt

Surnadal ligger nå på delt 2. plass på tabellen med 10 poeng på 6 kamper. I morgen venter Sjetne på bortebane - noe som trolig er den vanskeligste kampen gjennom hele sesongen. Trønderne har knust all motstand på hjemmebane så langt denne sesongen. De står med to bortetap, der det ene er mot Surnadal i sesongåpningen 19. oktober! Kampen spilles kl 12.45 i Rosenhallen på Heimdal. 

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal - Tingvoll 26 - 18 ( 8 - 4 )

Silje Fjelnset
Eirin Mogset
Hanne Engdal Stoholt 4
Gry Norshusstuen 7
Berit Berset 4
Marte Brauten 2
Ingrid Kvendset Fiske 4
Arnhild Bergheim 1
Camille Chevrel (debutant)
Oda Glærum
Ana Pimentel
Hanne Boge (debutant) 
Therese Røen 4

tingvoll arnhild
tingvoll berit
tingvoll berit2
tingvoll berit3
tingvoll berit4
tingvoll berit5
tingvoll forsvar
tingvoll gry1
tingvoll gry2
tingvoll gry3
tingvoll hanne
tingvoll hanne2
tingvoll hannees
tingvoll marthe
tingvoll therese2
tingvoll timeout
tingvoll1
tingvoll2
tinvoll ingrid
berit therese
tingvoll ana