Eli Landsem - første_1024x927

- Noe av det jeg er mest stolt av i livet

Småtrolluke nr. 29 i gang

- Småtrolluka er noe av det som betyr mest for meg i livet - kanskje det jeg er mest stolt av. Det sier Eli Landsem til Trollheimsporten. Ho var på plass for 28. gang. Bare en gang har ho ikke fått det til, da ho var landslagstrener i fjor. Nå skal Eli være her i dag og i morgen, før ho reiser til Oslo for å kommentere EM for kvinner på Eurosport.

Eli Landsem_715x468.jpg

I kveld skal Eli Landsem ha temakveld, der ho vil snakke om hvordan vi gjør det i toppfotballen og litt om det å snu tankegangen - du blir som du tenker. - Alle er velkomne i Attanova, sier.

Småtrolluka 2013
Sammen med guru Andreas Morisbak i Norges Fotballforbund, skal ho i to dager følge alle instruktørene, der de skal være mentorer. Andreas Morisbak har vært mentor de siste fem åra og synes det er utrolig trivelig å komme tilbake til Småtrolluka. I går kveld var instruktørene samla for en gjennomgang. Tilsammen er det 12 grupper med sommerskiskolen og det er fullt hus, som hvert eneste år med over 250 på fotballgruppene. Du finner alle detaljer og informasjon på Småtrolluka under Rindal IL, der det blant anna er minst to instruktører for hver gruppe.

- Vi er litt spente på været og på grunn av dårlige meldinger har vi bytta på to kveldsarrangement. Diskotek for deltakerne blir i morgen kveld, mens Rindal Sparebanks triatlon på Tjønna blir torsdag kveld, forteller daglig leder Harald Solvik i Småtrolluka. Han har med seg Rune Løfald (påmelding og grupper), Yngve Bakken (instruktører), Kåre Romundstad (mat og overnatting) og Håkon Solvik (sommerskiskole) i hovedkomiteen. Ellers ligger en svært stor dugnadsinnsats bak Småtrolluka fra mange i Rindal IL og ellers i Rindal.

Eli Landsem og Småtrolluka
Nå er Småtrolluka 2013 i gang for 29. gang og du finner all informasjon her på Småtrolluka. Det var bare i fjor, da ho var landslagstrener, Eli Landsem ikke kunne delta. I år er ho tilbake og Småtrolluka er noe av det ho er mest stolt av å ha fått til i livet. Det var ho som satte den i gang, først som en rein fortballskole for jenter.

- Det er ei glede å komme heim hvert år, og sjå at nye generasjoner kommer igjen til Småtrolluka år etter år. Noe av det beste er å sjå ungene, foreldre og besteforeldre gå rundt og koser seg på Trollbanen, Tjønna, på tur og så videre. Det er rett og slett "gøttj" sier ho.

Eli har vært lærer i fotball ved Wang toppidrettsgymnas og mattelærer ved en ungdomsskole siden ho gav seg som landslagstrener. I tillegg har ho utdanna seg som coach gjennom Olympiatoppen og Høyskolen i Telemark. Ho skulle gjerne ha vært trener for Norge i EM, men slik vart det ikke.

- Jeg får følge EM som kommentator for Eurosport via tv-skjermen i Oslo, sier ho og blir i Rindal bare til i morgen av den grunn.

- Jeg er for tida uten jobb, men jeg kan tenke meg å trene noen igjen. Da er det slik at på herresida kommer det ingen tilbud og på damesida må det være ei stor utfordring, skal det være aktuelt, sier ho.

Under fleire bilder fra åpninga av Smotrolluka 2013 i dag:

Eli og mange småtroll_715x484.jpg

Eli Landsem sammen med mange unge småtroll, klar for ei uke med fotball og moro i Rindal. - Det er ikke lov å drukne, sier Eli og oppfordrer til at alle passer på hverandre - minst to og to når det bades på Tjønna, sier ho.

Eli Landsem Andreas Morisbak_715x477.jpg

Eli Landsem og Andreas Morisbak er mentorer for instruktørene i Småtrolluka.

Eli Landsem Harald solvik_715x492.jpg

Eli Landsem og daglig leder Harald Solvik i Småtrolluka.