Molte ny

Stabil jamn økning på Trollheimsporten

Trollheimsporten har ei stabil og jamn, fin økning når det gjelder besøk. I juni satte vi ikke rekord. Det var heller ikke ventet. Norsk Laksefestival satte sitt klare preg på besøket, med jamnt over 5000 innom i dagene under og etter. I juni hadde Trollheimsporten vel 25 000 unike besøkende. Samme måned i fjor var det 23 000.
Og det er nettopp økningen med 2000 unike besøkende fra i fjor til i år, som viser framgangen.
Besøk og sidevisninger
Når det gjelder besøk var det i juni 146 583. det er en økning på 10 000 fra i fjor. Sidevisningene var jamnt over høgere i fjor. Dette er også ei naturlig utvikling, da vi i fjor var nye og nysgjerrigheten større. I heile år har sidevisningene ligget på mellom 500 000 og 600 000. Egentlig er det utrolig bra. I juni var det nær 564 000 sidevisninger.
Samtidig er det sommer og mye uteaktivitet. Da er det naturlig med minde aktivitet på datamaskiner og nettsteder. Men for Trollheimsporten vil Kulturvøkku og Småtrolluka naturlig slå inn i juli.
Kanskje like viktig er gjennomsnittlig besøkstid. Den var over 15 minutter i juni - og hver enkelt besøkende var innom 3,85 sider i gjennomsnitt.
Sjå statistikken vår
Vi har justert litt målingene denne gangen, slik at vi alltid måler like mange dager hver måned. Slik blir det bedre sammenlignbart framover.
Er du interessert i å sjå statistikken vår fra Google analytics - ta den opp her.
Du finner all vår statistikk her på Nytt på Trollheimsporten!