asfaltering rutebilstasjonen_1024x479

Skimuseet får støpt sokkelen

Stengt veg, asfaltering og demper fartsdumpene

Det er stor aktivitet i Rindal sentrum om dagen. Området ved den gamle rutebilstasjonen, der brannstasjonen ligger og ny ambulansestasjon kommer, får asfalt (bildet). I tillegg får fartsdumpene gjennom sentrum litt nylagt asfalt for demping, slik at bussene til Nettbuss Møre fortsatt vil kjøre gjennom Rindal sentrum. Over vegen for asfalteringa begynner skimuseet å ta form - og i tillegg er Almbergsvegen stengt ved Øyabakken i Øvre Surnadal.

Over ser du fra Øyabakken på nordsida i Øvre Surnadal, der Almbergsvegen er stengt. Dette på grunn av skader på bærebjelken, melder Surnadal kommune på skiltene.

Trollheimsporten tok en kjapp runde i dag for å sjå på ulik aktivitet, da særlig på Rindal sentrum. Der er asfalteringa i gang utafor rutebilstasjonen, der bussene kjører innom, brannstasjonen har tilhold og den nye ambulansestasjonen skal komme. Samtidig vil fartsdumpene gjennom sentrum bli dempa litt med ny asfalt - sjå bilde fra sentrum under.

Til slutt tok vi en rask tur over vegen for rutebilstasjonen og knipsa et par bilder fra tomta til skimuseet - eller Heggemsfjøset - som er i ferd med å reise seg. Rindal Maskin har stått for gravinga, mens Vibo er i full gang med støypinga - sjå bildene nederst:

Alle foto: Willy Karlstrøm