ole gunnar solskjær jenter_550x353

Solskjær strålte om kapp med sola - avsluttet kvelden i "Storstuå"

Stjernemøte på Syltøran

MFKs fotballskole ble nok en gang en stor suksess i sommervarmen på Syltøran. Rundt 200 barn ble veiledet av opplagte spillere fra MFK. Ole Gunnar Solskjær stortrives med å reise rundt i distriktet for å treffe fotballglade unger og ungdommer - Det er godt mulig at det finnes en ny Magnus Wolff Eikrem her, smiler Solskjær som mer enn gjerne stilte opp på bilde sammen med en fornøyd jentegjeng. Oppdatert med stor bildeserie!

Da MFK gjestet Syltøran for to år siden, var det et forferdelig regnvær. Torsdag derimot var det nesten ”sydentilstander” i Surnadal, og det påvirket stemningen på fotballskolen – Jeg tror at både store og små koser seg mer i år, og at alle får et større utbytte av treningen, sier Solskjær som strålte om kapp med sola etter seieren i cupkampen mot Hødd onsdag kveld  – Nå føler jeg at vi har snudd mye, og at vi er på rett vei, seier MFK-treneren.

I et tettpakket program med mange kamper og treninger, prioriterer likevel Molde Fotballklubb å arrangerer 7-8 fotballskoler hvert år – Det er ansvaret vårt som forbilder å vise oss frem for yngre fotballspillere. I tillegg er det selvsagt viktig at vi markedsfører oss selv og norsk fotball. Mange har kanskje inntrykk av at toppspillere er veldig arrogante . Vi ønsker å motbevise det, og vise frem at vi er helt vanlige folk. Spillerne i MFK gleder seg til slike oppdrag, og representerer seg selv og MFK på en utmerket måte. Alt annet har vært uakseptabelt på mitt lag, avslutter Solskjær som håper på å ha rekruttert flere MFK-fans i løpet av ettermiddagen på Syltøran.

Torsdag kveld deltok Ole Gunnar Solskjær på miniseminaret på Surnadal Kulturhus. Svein Sæter førte en fin samtale med Solskjær, og var innom alt fra tiden som guttespiller på Clausenengen, karrieren i Manchester United og trenerjobben i MFK - Min verste motstander som lilleputtspiller var Peder Lesund på Surnadal, smilte Solskjær som avslørte at han lett har sagt ja til trenerjobben i Manchester United etter Sir Alex Ferguson.

I tillegg fikk de rundt 200 i salen høre Mari Fiske "beatboxe" før Lars Løseth informere om NORO-samarbeidet, som har som mål å kunne bruke fotballen som en arena til regionsamarbeid og næringsutviking. Ordfører (og ihuga Liverpool-supporter) Mons Otnes snakket om de mange positive sidene med fotballen, og var klar i sin tale: - Du kan skifte politisk parti og "kjærring", men du kan aldri skifte ut laget som står ditt hjerte nærmest!

Fotballekteparet Jostein Ansnes og Ragnhild Lund Ansnes avsluttet kvelden med et humoristisk miniforedrag. Ragnhild er den første damen i verden som har skrevet to bøker om Liverpool (Liverpoolhjerter og Liverpoolhelter), og lever nå av å forske på hva fotball gjør med mennesker. Lund Ansnes kunne også avsløre at Ole Gunnar Solskjær, som i sin barndom var Liverpool-fan, fortsatt står i deres medlemsregister!!! Det er også verdt å nevne at Jostein for anledningen har skrevet en låt om å vokse opp med fotball i Surnadal. Fantastisk!

Til stor glede for mange, lovte Ole Gunnar Solskjær å komme tilbake til Surnadal!

Klikk bildene større, og for å se de i serie.

 

ole gunnar solskjær jenter_550x353.jpg

birgit løseth nina monsøy
mfk alle tribune
mfk baller
mfk gutt
mfk trenere
mfk1
mfk2
mfk3
mfk4
mfk5
mfk6
mfk7
mfk8
mfk9
mfk10
mfk11
mfk12
ragnhild lund ansnes jostein ansnes
solskjær svein sæter
autografer
ole gunnar solskjær jenter