øyejul ingress

Strålende juleavslutning

Mandag 21. desember var siste skoledag for grunnskoleelevene i Surnadal kommune. De rundt 310 elevene på Øye skule samlet seg i kulturhuset for en intern juleforestilling fylt med musikk, dans, turn og Taekwon-do.

Storstuå var fylt opp til siste stol, og alle de sju trinnene fremførte to nummer hver for sine medelever og ansatte på skolen. På programmet stod både tradisjonelle julesanger, popmusikk, dans, turn og oppvisning av Taekwon-do. Spesielt inntrykk gjorde nok guttene på 7.trinn som viste frem mer eller mindre vakker dans i struttende ballettskjørt og nisseluer- noe som utløste store latterbrøl i salen. 

øyejul gutter skjørt.jpg

Mot slutten av forestillingen ble elevrådet invitert på scenen av rektor Odd Arild Sande, der alle representantene leste opp hver sin setning om hva de mener er bra med Øye skule, og hva de skal ha litt ekstra fokus på i året som kommer. 

En kreativ og fin forestiling av dyktige elever ble avsluttet med allsang av "Deilig er jorden". Nå tar elevene en 14 dagers velfortjent juleferie. 

øye konf.jpg
Tor Gjeldnes og Ola Nordvik ledet oss gjennom forestillingen på en god og humoristisk måte

Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale.

 

øyejul1
øyejul2
øyejul3
øyejul4
øyejul5
øyejul6
øyejul7
øyejul8
øyejul9
øyejul10
øyejul11
øyejul12
øyejul13
øyejul14
øyejul15
øyejul16
øyejul17
øyejul18
øyejul19
øyejul20
øyejul21
øyejul22
øyejul23
odd arild sande
øye6trinn