Hæstlatter1

Suksessfull premierekveld

Fredag kveld bydde Kreativt Forum på en humorfylt aften på Gammelsamvirkelaget på Skei, hvor publikum kunne le av og med karakterene på scenen til tårene trillet under revyen HÆSTlatter.

I år som i fjor har forventningene vist seg å være store til Kreativt Forums populære revy HÆSTlatter – og i følge stemningen og reaksjonene blant publikum, ble forventningene innfridd og vel så det, også i år. 

De syv lokale revyartistene Tove Merete Schei, Tove Sundli, Einar Drøpping, Camilla Hyttebakk, Line Indergård, Ingunn Løset og Jon Erik Grøseth krydret forestillingen med kjente og kjære karakterer så vel som nye rollefigurer, i likhet med gjesteartist Johan Øiestad. 

Revyen ble innledet med Hektisk Etat og den nye opplevelsesskredderen, som, ikke overraskende, ble tatt imot med gapskratt fra publikum. De fleste numrene resulterte i en god latterkule blant publikum, og det gjør det vanskelig å trekke frem enkelte nummer foran andre - men sangene "Skimuseet", "Takk fra polakk" og monologen "Det største landet" ville nok ha skilt seg ut på desibelmåleren.

Vi konkluderer med at fredagens premierekveld var en suksess, og kan meddele at lørdagens forestilling er utsolgt. Så har du ikke kapret deg billetter, oppfordres det til å bestille billetter så snart muligheten byr seg ved Kreativt Forums neste forestilling! Følg gjerne HÆSTlatter på Facebook her.

IMG_3079
IMG_3160
IMG_3102
IMG_3075
IMG_3073
IMG_3069
IMG_3116
IMG_3129
IMG_3123
IMG_3150
IMG_3205
IMG_3167
IMG_3163
IMG_3157
IMG_3154