romjulscup sunndal vinnere_550x454

Sunndalinger til topps i Romjulscupen

MK Dons fra Sunndal gikk helt til topps i årets Romjulscup i Surnadal idrettshall. I finalen møtte de "Kaffelaje", som bestod av spillere fra Kvanne. MK Dons vant til slutt 3-2 i en tøff finale som blant annet inneholdt ett rødt kort. Sandefjordspiller Jo Sondre Aas (tidligere Rosenborg) ble fortjent kåret til turneringens beste spiller. - Artig å være her, og jeg synes det var mye god fotball. Så dette var god romjulstrening for meg, og jeg kommer gjerne igjen neste jul,sier Aas.

- Jeg har en kjæreste på Kvanne, så slik har det seg at jeg er med på "Kaffelaje". Er det en selvfølge at du utmerker deg på en slik måte at du blir kåret til turneringens beste? - Nei, overhodet ikke. Her er det mange gode spillere. men jeg gjør mitt beste til enhver tid, og synes selvsagt det er stor stas å få denne utmerkelsen. Det ble mange kamper på oss i dag, så dette er fin trening før jeg reiser til Sandefjord for å starte oppkjøringen til Adeccoligaen 7.januar, sier Aas som skal tilbringe nyttårshelgen på Kvanne.

Totalt 15 (14 herrelag og 1 damelag) lag deltok på cupen, der hvert lag bestod av 8-10 spillere. Spillerne har tilhørighet både i Surnadal, Meldal, Rindal og Sunndal. I bronsefinalen vant Aaskard 4-1 over Sarv (som besto av tidligere surnadalsspillere).

1.plassen vant en gavesjekk på 2000,- 2.plassen 1500,- og 3.plassen 1000,- Turneringens beste spiller fikk en gavesjekk på 500,-

På MK Dons spilte Bendik Reitan, Henrik Hustad, Ivar Furu, Kristoffer Ansnes, Erik Rudi, Petter Melkild og Bjørn Ørsund.

På "Kaffelaje" spilte Vegard K. Moen, Frederick Aalmo, Jo Sondre Aas, Kenneth Sæterbø, Gjøran Stenberg og Alv Hallvard Stenberg.

På Aaskard spilte Dan Blekken, Sondre Bøe, Trond Blekken, Henrik Blekken, Kjetil Rønning, Håkon Bredesen og Kristian Ansnes.