IMG_8154

Surnadal kommune tilbake til lokalbanken

Surnadal kommune har etter en anbudsprosess valgt Surnadal Sparebank som hovedbankforbindelse for 3 år. Dette skriver Surnadal Sparebank i en pressemelding i dag.

Det har vært en omfattende og grundig anbudskonkurranse gjennomført av Kommunalbanken på vegne av Surnadal Kommune.

Vi er selvfølgelig veldig fornøyd med at Surnadal kommune valgte den lokale banken som hovedbankforbindelse og kommer tilbake til oss.
Som ofte tidligere opplever vi at mange kommer tilbake til oss etter å ha prøvd andre banker en periode. Vi tar det som bevis på at vi konkurransedyktig over tid og er den beste banken både på kort sikt og i det lange løp. Vi er opptatt av langsiktige kundeforhold, og ønsker ikke å være med på kortsiktig priskampanjer.

Vi hadde det beste totaltilbudet til Surnadal kommune og har tilbudt betingelser som både kommunen og vi kan leve med.

I forrige anbudsrunde for 4 år siden, forutsatte vi at vi ikke skal tape penger på å ha kommunen som kunde, og ga det beste pristilbudet vi kunne gi uten at det ble tap for oss. Det samme har vi gjort denne gang, og denne gang var pristilbudet godt nok.

Vi har stort fokus på aktiv kundeomsorg, og med kompetente og engasjerte medarbeidere er vi det beste bankvalget både for kommunen og dens innbyggere.


Surnadal Sparebank - Ved din side.