kamp hanne boge

Surt ettmålstap

Surnadals damelag i håndball gikk på sitt fjerde strake tap i søndagens hjemmekamp mot Klæbu. Gjestene tok føringen fra start og Surnadal var aldri i ledelsen. Kampens toppscorer ble Kine Bjørseth med 5 mål.

Klæbu gikk raskt opp i en 5 - 1 ledelse, men etter en time-out tok surnadalingene seg sammen og jobbet seg inn i kampen igjen. Med ti minutter igjen av første omgang utlignet Surnadal til 10 - 10, men gjestene økte til tomålsledelse 14 - 12 til pause.

Surnadal hevet seg mange hakk fra kampen mot Strindheim forrige helg, men leverer fortsatt ustabile prestasjoner både fremover og bakover på banen. Først når det gjenstod 6 - 7 minutter av kampen bestemte Surnadal seg for å gi alt. Da stod det 18 - 22 på tavla. Tempo i angrep og solid forsvarsspill gjorde at Surnadal spise opp firemålssledelsen til Klæbu. Med 5 sekunder igjen av kampen kunne Surnadal utlignet til 23 - 23, men ballen gikk over mål. Dermed endte kampen med et surt ettmålstap 22 - 23.

Surnadal har 8 poeng på 9 kamper. Se tabellen her. Førjulssesongen avsluttes med hjemmekamp mot Flå 2 søndag 11. desember.

Kampfakta Surnadal - Klæbu 22 - 23 (12 - 14 )