Takk til nye medlemmer

Jon S. Bolme jobber aktivt med å verve medlemmer til Nei til EU. Her kommer et takkebrev i den forbindelse.
 
 

Nei til EU sentralt hatt en vervekampanje gående en del av fjoråret og ut oktober i år, som også Møre og Romsdal Nei til EU har deltatt i.
 
Nei til EU utlovte premie til Norges beste verver, og til beste fylkeslag. Og nå på landsmøtet 16-18 november skulle premiene overrekkes.
Det viste seg da at Møre og Romsdal Nei til EU hadde tatt storeslem. Undertegnede hadde blitt Norges beste verver, med 202 nye medlemmer, og Møre og Romsdal var blitt det beste fylket.
 
Premien jeg ble tildelt var en rorbutur til Lovund i Trænafjorden, for 2, i 5 dager.
Fylkeslederen I Møre og Romsdal Nei til EU, Ole Kvalheim tok i mot premien for fylkeslaget, på 5000 kroner, men han var raus nok til å gi pengene til Ungdom mot EU sentralt.
 
Påskjønnelsen vi i Møre og Romsdal fikk må sees på som en premie fra folkeflertallet som sier nei til å gå inn i den Europeiske unionen. Og for min egen del må jeg si at dette var et av mine største øyeblikk.
 
Til slutt vil jeg på vegne av Møre og Romsdal Nei til EU få lov å takke alle dere i Møre og Romsdal som sa ja til å bli medlem i Nei til EU, for det var takket være dere, at premiene gikk hit.
 
 
 
Beste hilsen

Jon Storløkken Bolme,
Leder i Rindal Nei til EU,
Styremedlem i Møre og Romsdal Nei til EU