Takka for aktivt år

- På mange måter er det i ferd med å bli jul, sa ordfører John Ole Aspli til slutt i gårsdagens kommunestyremøte. Med det tok også rindalspolitikerne jul og på vegne av kommunestyret takka Aspli administrasjonen med rådmann Bjarne Nordlund på toppen for en formidabel innsats.

- Det har vært et særdeles aktivt år for politikerne i Rindal, men kanskje særlig for administrasjonen. Vi kan ha ulike syn på saker og ting vi politikere, men samtidig tror jeg vi har et sams bilde av det terrenget vi arbeider i, sjøl om det hender vi ønsker å gå ulike veger, sa ordføreren.
 
Tid til å leve
- Vi har hatt et sterkt fokus på "Tid til å leve" som ei overbygning for alt vi gjør. Det gleder meg at alle i kommunestyret står bak dette, sa han.
- Rindal har gode utsikter til å blomstre videre. Med rådmann Bjarne Nordlund på toppen har administrasjonen gjort en formidabel innsats. Det vises en offervilje som vi kanskje ikke tenker så mye over, sa han og takka rådmannen med å gi en stor blomsteroppsats og ei helsing.
 
Får det til i lag
Bjarne Nordlund takka for det og lovte å bringe videre helsinga nedover i administrasjonen. Han understreka det gode samarbeidet administrasjonen har med politikerne.
- Vi får det til i lag, og da greier vi både å produsere og levere, sa han.
Rådmann Bjarne Nordlund tok i mot helsing og takk fra ordfører John Ole Aspli på vegne av administrasjonen i Rindal kommune.
 
Tekst og foto: Willy Karlstrøm