Tanker etter Granheimfesten

Trollheimsporten har mottatt dette leserbrevet etter Granheimfesten. Det er gøytt å arrangere fest når det kommer så mange gaue og feststemte ungdommer som det gjorde i Granheim i går kveld. Det var god stemning og fin dansemusikk. Du finner det også på leserbrev.

Det er gøytt å arrangere fest når det kommer så mange gaue og feststemte ungdommer som det gjorde i Granheim i går kveld. Det var god stemning og fin dansemusikk. For oss som var vakter var det svært lite tull å se, ingen uoverrensstemmelser å gripe inn i.
 
Men da tiden for å pakke sammen nærmet seg, var det dessverre mange som oppdaget at de manglet både mobiler og lommebøker. Kvelden ble ødelagt for mange. Det er svært trist å oppleve dette både for oss som arrangerer og ikke minst for dem som mistet dyre eiendeler og penger.

Det kan virke som om noen har gått systematisk til verks i garderoben og lett gjennom klærne som hang der. Det er trist at noen dro på fest med dette mål for øyet!
 
Men det er fortsatt lov til å angre seg! Vi oppfordrer den/de som har gjennomført dette stuntet til å gjøre opp for seg, ta kontakt med ulykkelige eiere eller lever inn verdisakene. Hvis tyvegodset ikke kommer til rette til over nyttår, oppfordrer vi til å anmelde tyveriene til politiet.
 
Vi har snakket med flere som kan fortelle at dette har blitt  et problem også på andre festarrangement, ikke bare med mobiler og penger, men at dyre jakker og merkeklær også forsvinner. Kjære alle dere ungdommer som skal på fest, IKKE legg igjen verdisaker i garderoben!
 
Med ønske om et godt og ærlig nyttår!
 
Hilsen Ragnhild Romundstad og Arnfinn Fivelstad