pakker_1024x683

Tidenes julegave?

Pårørendeforeninga for Surnadal sjukeheim overgikk nesten selveste julenissen da de tirsdag var ute i dobbelt hyggelig ærend ved sjukeheimen. For det første hadde de med seg 73 julepakker, en til hver av beboerne på sjukeheimen. Den største julepakken var likevel opplysningen om at den pågående giroaksjonen så langt har innbragt nærmere 100 000 kroner til pårørendeforeninga. Dette er penger som i sin helhet skal gå til velferdstiltak for beboerne ved heimen.

Nesten bedre enn å få julenissen på besøk: Bra stemning ved Surnadal sjukeheim når pårørendeforeninga kommer med julepakker til beboerne! Fra venstre enhetsleder Elizabeth Miciano, Liv Botten, Borghild Kvande og Kristin Røen fra Pårørendeforeninga. Bak: Påtroppende enhetsleder Bjørn Stortiset. Alle foto: Norunn Holten.

Det var svært fornøgde representanter for Pårørendeforeninga ved Surnadal sjukeheim som troppet opp på Surnadal Sjukeheim tirsdag formiddag. Ikke bare hadde de med seg en julegave til hver av samtlige av beboere ved sjukeheimen. De kunne også opplyse om at resultatet av innsamlingsaksjonen som ble starta i høst, per 19. desember var på hele 98 200 kroner! Pengene har strømma inn fra første dag, og giroene fra enkeltpersoner i kommunen har variert fra 50 til 1000 kroner, opplyser Liv Botten i Pårørendeforeninga. I tillegg har også næringslivet i Surnadal støtta aksjonen. Så langt har 15 bedrifter bidratt: Sparebank 1, Surnadal Sparebank, Anders Gjerstad blikkenslagerverksted, Ing. I Sæther, Surnadal Servicesenter – Esso, tannlege Anne Nes, Frisørstuå, Atlanticon Surnadal, Talgø Invest, Byggmarked Surnadal, AS Elektro, l. Hals, Rema 1000, Karen Oddnys heim- og hagetjenester og Sørstrandklubben. Dette er foreninga svært takknemlig for.

Styret i Pårørendeforeninga retter en stor takk til alle som har gitt førjulsgave. –Vi er så glade for alle små og store gaver som har kommet inn på kontoen, og vi lover at pengene vil bli brukt til å gjøre hverdagen litt triveligere for beboerne ved Surnadal Sjukeheim, sier Liv Botten. Pengene som nå har kommet inn har vært nødvendig for at Pårørendeforeninga ved sjukeheimen har kunnet fortsette arbeidet til beste for beboerne. Kontoen til foreninga var nemlig helt skrapa da innsamlingsaksjonen starta. Heldigvis strømma giroene inn allerede fra første dag, og nå nærmer det seg altså 100 000 kroner. Liv Botten minner likevel om at det ennå ikke er for sent å støtte pårørendeforeninga med et bidrag. I så fall kan pengene betales inn til kontonummer 4040.13.05035.

Pårørendeforeninga ved Surnadal sjukeheim er medlemmer av Trollheimsporten. Bli medlem du også! For å bli medlem, klikk her! Alle medlemmer her!

Representanter for pårørendeforeninga sammen med gode støttespillere fra næringslivet i kommunen: Fra venstre Liv Botten, Marie Lervik fra Atlanticon, Ola Inge Sæther fra Ing. I Sæther, Liv Dalsegg fra Surnadal Sparebank, Mette Helen Mikkelsen fra Sparebank 1, Kristin Røen og Borghild Kvande.

Anna Haldis Snekvik mottar blomster på vegne av kjøkkenet ved sjukeheimen.