Tigerbesøk på Rindal skole

Torsdag 18.desember fikk ungdomstrinnet ved Rindal skole besøk av forfatter Tiger Garté. Tiger er opprinnelig fra Surnadal, men er nå bosatt i Oslo der han er forlagssjef og redaktør i Tigerforlaget (tigerforlaget.no). Forfatteren snakket med elevene om ulike tema som blant annet skriving, fotball, oppvekst, bøkene sine og han fortalte tilhørerne om sin vei mot det å bli forfatter.


Tiger poengterte overfor ungdommene hvor viktig det er å gripe de sjanser man får i livet samt å ha mot til følge drømmene sine. – Alle som liker godt å skrive og er villige til å legge ned den tiden det tar å skape gode manus, har muligheter til å realisere drømmen om å utgi en bok, forklarte forfatteren. Elevene fulgte spent med under hele foredraget og kom med mange relevante spørsmål underveis. Flere lurte på om den nye ungdomsromanen til Tiger var å få tak i på biblioteket, så han har nok klart å spre en solid dose leselyst blant flere av elevene med besøket sitt.

Tiger Garthe 2.jpg
Elevene på 8.trinn følger ivrig med

Tiger Garthe.jpg
Forfatter Tiger Gartè med norskseksjonen på ungdomstrinnet. Kjersti Andreassen, Linn Dyrnes og Liv Jorun Aarnes Øverland.


Skrevet av: Liv Jorun Aarnes Øverland