flå anja ranes

Tjuemålstap for Surnadal

Surnadal fikk det som forventet svært tøft i søndagens bortekamp mot tabelltreer Flå/Lundamo. Til pause ledet hjemmelaget med fjorten mål, og Surnadal måtte til slutt se seg slått 29 - 9.

Surnadal stilte uten Kine Bjørseth, Hildegunn Henden Dalsegg, Thea Tiset og Elise Einum, som har stått bak de fleste av målene til Surnadal så langt i sesongen.

Flå/Lundamo ledet 7 - 0 før Connie Moen scoret Surnadals første mål. Til pause ledet hjemmelaget 17 - 3.

Ledelsen økte utover andre omgang, og Surnadal tapte til slutt kampen med tjue mål; 29 - 9.

Surnadal tar juleferie på 9. plass på tabellen med 3 poeng; ett poeng mer enn Sverresborg 3 rett over streken, og Rapp 2 på nedrykksplass.

Surnadal får en pangstart på nyåret med bortekamp mot Sverresborg 3 allerede 5. januar. En svært viktig kamp, hvor seier vil gi damene et lite pusterom til nedrykksstriden.

Torsdag denne uken ble det kjent at trener Ole Magnar Ulvund trakk seg som trener for seniorlaget. Søndag stilte sportslig leder i håndballgruppa, Roar Bævre, opp som lagleder. Han oppsummer kampen slik:

- Vi stod godt i etablert forsvar, men ble rett og slett kontret i senk. Vi stilte med et lag som ikke har spilt mye sammen, men klarte å beholde humøret selv om det ble tungt. Innsatsen på de som var med var upåklagelig, sier Bævre.

Gjennom hele sesongen vil Trollheimsporten følge 4. divisjonslaget tett, og etter hver kamp vil vi gi stjerner til kampens tre beste spillere. Etter dagens kamp fordeles stjernene slik: