Trollklubb kasse 2_1024x768

Trimboksen til Trollklubben på plass

Du har kanskje fått det med deg - trimboksen til Trollklubben - austom Igltjønna - har kommet på plass. Dette er snart det eneste som er igjen av aktivitet i den gamle ærverdige Trollklubben, som arbeidet for innsamling av penger innen Sportsklubben Troll i sin tid. Siden har det vært to sammenslåinger av idrettslag i Rindal. Nå er det kun Rindal IL.

Trollklubben kunne det vært skrevet mye om. Den har stort sett denne aktiviteten med en trimboks oppsatt ved en sitte- og kvileplass austom Tjønna, der det er mulig å skrive namnet sitt og være med på trekking av fleire premier til høsten. Ellers samles Trollklubben, som for det meste består av kvinner i sin beste pensjonsalder, til god mat og drikke enkelte fine kvelder austom Tjønna. De arbeider ikke for idretten lenger. Det har de ikke gjort siden Troll eksisterte.

Trimstien rundt Tjønna er et fint og flott tilbud til den litt eldre garde og de som er spreke nok fra Rindal Helsetun. Da er en trimboks et fint mål.

Ellers er det flotte trim- og turløypenetter rundt Igltjønna og austover Åsan snøfritt og snart tørt. Her går det alt å ta mange turer med joggesko!

Trollheimsporten tok noen runder rundt Igltjønna i helga og nedenfor ser du noe av det vi såg. Klikk på bildene og sjå de større og i serie:

Har noen kommentarer til bildene våre - eller vil dele andre ting med Trollheimsporten - bruk redaktor@trollheimsporten.no.

 

Trollklubb kasse 1_1024x726
Trimboksen med bok for namn er på plass.
Trebukk_1024x803
Trebukk - trives i lauvtre.
molte_1024x737
Molta blomstrer tidlig.
hoggorm_1024x1202
En liten anspent hoggorm traff vi også på.