Trollheimporten+bue+

Trollheimsporten 10 år - Gratulerer!

Trollheimen - Om Surnadal og Om Rindal

Trivst du med Trollheimsporten, men synes det er litt vanskelig å finne fram. Da vil jeg guide deg litt i dag på denne jubileumsdagen. Slik jubilerte Trollheimsporten 15. november. Alt jubileumsstoffet finner du her. Det er ikke vanskelig å finne fram på Trollheimsporten, men du må gjøre en liten innsats sjøl. Derfor linker vi ikke til alt denne gangen, men du kan følge ansvisningene beskrevet her - og forresten: Gratulerer med dagen!:

Gratulerer med dagen, forresten. Dette er en stor dag for Trollheimsporten og foruten en liten sak om en times tid om de første bildene, blir dette siste jubileumssak i dag. Vi kommer naturligvis tilbake med mange drypp framover mot jul, særlig fra Trollheimen og gamle Trollheimsporten. Til venstre ser du fra Kongens Krone i Trollheimen og ut Sunndalsfjorden.

Og slik finner du fram til alt det Trollheimsporten har å by på:
Utgangspunktet er alltid den raude menylinja under logoen. Der står det fra venstre måt høyre: Hovedside, Om Rindal, Om Surnadal, Trollheimen, Webkamera, Medlemmer, Annonsere og Arkiv. Prøv deg fram og trykk for eksempel på Arkiv. Da kommer alle artiklene som er skrevet på Trollheimsporten opp og veit du slik omtrent når den var skrevet, er det bare å leite. I tillegg kan du bruke søkeord i søkefeltet.

For hver av menyene på den raude menylinja kommer det opp ei ny grå menylinje under annonsen til Rindal Sparebank. Og der finner du alt du trenger.

For eksempen når du er på Hovedsida, kommer menyene Rindalsnytt og Surnadalsnytt opp. Disse har Trollheimsporten gjort tilgjengelig som egne domener. Det betyr at du kan legge opp Surnadalsnytt eller Rindalsnytt som noe eget, for eksempel som startside, om du ikke ønsker å lese nyheter fra Surnadal eller Rindal. Men da mister du også noe. Du mister nyhetene fra Surnadal og/eller Rindal og omvendt, for å si det slik - samtidig mister du noen faste spalter som Været og Dagen i dag.

Der finner du i tillegg de faste spaltene på Trollheimsporten under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida: Sjekk opp hva du finner: Leserinnlegg, Reisebrev med blant anna Loffejoooon, Egars fotoarkiv (Edgar Kattem), Eiendomstorg, Ledige stillinger, Willys arkivdykk, Bjørn Tores arkivdykk, Trollheimsportens skråblikk (der våre medarbeidere skriver kommentarer) og en spennende julekalender som kommer fra 1. desember. I Trollheimsporten ønsker vi med dette å gjøre det mest populære stoffet meir tilgjengelig. Det er bare å klikke seg fram og bruke Trollheimsporten. Det skal det i alle fall bli anledning til under årets Julekalender - vent å sjå!

Da blir Trollheimen tema og Trollheimsporten vil fortsette å legge inn alt eldre stoff fra gamle Trollheimsporten og over på nye. Trollheimen er et prioritert område for Trollheimsporten. For å finne Trollheimen gjør du som ovenfor - trykker på Trollheimen og mange menyer kommer fram på den grå menylinja under bankannonsen: Friluftsliv, Bilder fra Trollheimen, Turer i Trollheimen, Trollheimshytta, Turkart, Naturmagasinet, Isbreer og snøfonner og Verneområder.

Her anbefaler vi bare å prøve Bilder fra Trollheimen, med alt av topper og daler, Turer i Trollheimen og Naturmagasinet - som allerede nå er oppdatert med alt naturstoffer fra gamle Porten fra 2004 til 2010 og vil seienere komme på plass både med Planteliv og Dyreliv, og da ikjke bare fra Trollheimen, ,men andre bygder også. Klikk deg fram og sjå!

Ellers er Trollheimsporten medlemsbasert og du finner alle våre medlemmer med link under Medlemmer og der kan du sjå hvordan du blir medlem, og informasjonssidene til næringsliv og lag og organisasjoner både i Surnadal og Rindal. Er du interessert i å annonsere - finner du alt om dette her.

Ei anna side som er populær er Dialekt (alt om dialektene i Surnadal og Rindal). Ellers kan du trykke Kontakt TP og finne alle redaktørene på Trollheimsporten. De finner du også under Velkommen til Trollheimsporten.

Ellers er det bare å spørre. Til enhver tid er det noen på vakt på Trollheimsporten. Er det en artikkel du ikke har fått med deg og som du ikke finner igjen - ta kontakt! Bruk redaktor@trollheimsporten.no og vi kjører gjerne artiklene opp på topp igjen på vår førsteside om du ønsker det. Ellers treffer du Willy på willy@trollheimsporten.no eller tlf 915 35 032. I Surnadal treffer du Bjørn Tore Brøske på bjorntore@trollheimsporten.no.

Det er dere lesere som har gjort Trollheimsporten til det den er i dag. Derfor er vi avhengig av både stoff og bilder fra dere. Ikke vær redd til å skrive noen ord eller sende oss bilder. Terskelen er låg og vi lover å se over alt og rette opp det språklige. Bruk oss - redaktor@trollheimsporten.no.

Denne artikkelen finner du igjen under Velkommen og Om Trollheimsporten når du er på Hovedsida. Da finner du Nytt på Trollheimsporten og Trollheimsporten 10 år med alt jubileumsstoffet samla.

Igjen: Gratulerer med dagen! Vi er ti år i år! Det er det ikke mange nettsteder som kan skryte av!

Willy Karlstrøm