Fjellpryd 1

Gunnar Bureid gratulerer

Trollheimsporten 10 år

Gammelredaktøren har blitt oppfordra til å sende en gratulasjon i anledning jubileet på Trollheimsporten. Og det gjør han så gjerne: Gratulerer med dine første 10 år, Trollheimsporten! Som en hilsen til gebursdagsbarnet har Gunnar sendt med noen bilder han setter særlig pris på og her ser du Rindals kommuneblomst - fjellpryden! Og slik gratulerer Gunnar Bureid:

Rindalingen er et folk som helst vil klare seg sjøl, som fra gammelt av har vært nøysomt og satt tæring etter næring. Men iblant bobler det over. Som da ideen om Trollheimsporten blei unnfanga like før årtusenskiftet og realisert 15. november 2000.

Et godt prosjektarbeid og ditto finansiering resulterte i at boblene kunne hentes ned fra eteren og tas inn på dataskjermen rundt om i heimene. Aldeles gratis. Og ennå har de ikke sprukket!

Jeg vil passe på å sende en ekstra hilsen til alle de leserne som jeg hadde kontakt med de 7-8 åra i Porten, enten dere bodde i Bokta eller by’n, Hønefoss eller Houston. Det var dere som skreiv og fotograferte slik at Trollheimsporten blei det den blei.

Et fellesprosjekt og en samfunnsdugnad. Lim i et lokalsamfunn – og det helt motsatte enkelte ganger…

Og så til dere som har kommet og gått som medarbeidere i Trollheimsporten ellers:
- Takk for sist, håper det står til liv!

Beste hilsen Gunnar Bureid, Løften i Rindal, november 2010

PS Har plukka ut litt fra fotoarkivet etter åra i Porten. Ikke at de er noen premiebilder, men jeg må vel ha likt dem ettersom de ikke havna i søppelbøtta. DS

Klikk på bildene og se dem større og i serie:
3 sn%F8hester_1024x768
Tre vinterhester, garden Ingebrigtslia i Rindal 9. februar 2004.
Hundredalersbakken_1024x768
Magnar i Hundredalersbakken, Almberg 24. mai 2003.
Fjellpryd 1
Rindals kommuneblomst: fjellpryd, Vardfjellet 1. juni 2003.
Kyr p%E5 skogsbeite 27
Kyr på skogsbeite, Rindalsvollen 27. juni 2006.
Bolme barnehage 25
Barn i Bolme barnehage 25. april 2002 - og i god gammel stil fra Trollheimspoorten spør vi gjerne etter namn: redaktor@trollheimsporten.no.