Trollheimsporten i februar

Trollheimsporten ønsker å ta med seg sine lesere på ei vandring gjennom 2009. Det starta vi med i går og vil fortsette i dagene framover, der vi mimrer litt tilbake i året. Andre måned ut er februar (skriv inn 01.02.09 - 28.02.09). Da kunne vi melde om ny kommunelege på plass etter Ola Lilleholt og Willy Karlstrøm som ny redaktør i Trollhjeimsporten. Bli med på vandringa gjennom året og sjå alle nyhetene:

Det var Hanna Helgetun som tok over som kommunelege 1 i Rindal. Det kan du lese alt om her.
 
Willy Karlstrøm ble presentert som ny hovedredaktør og daglig leder i Trollheimsporten. Ordfører John Ole Aspli måtte beklage sin ordbruk overfor Rindal næringsforum i debatten om bruken av penger i Rindal næringsforum - ei sak som kom opp fleire ganger.
 
Vi hadde reportasje fra "formannskapet" på Hjørnet, fra sprinstafetten til IK Rindals-Troll på Tjønna, svensker hos Rindal Ambulanse og direkterapport fra handballdag i Rindalshuset.
 
Kommunen tok over Rindalshuset, Hallvard Løfald har sine drømmer og det kom mye snø i februar - sjå her og her. Møkkelgård Maskin ble nytt medlem i Trollheimsporten, vi hadde denne reportasjen fra T-komponent og denne fra karnevalet i Torshall.
 
Gapskrattkvelden i Sagatun var fantastisk moro. Ta opp alle sakene på Trollheimsporten i februar og les dem her.
Smilende blid nydokter - Hanna Helgetun.
Møkkelgård Maskin med rindalingen Steffen Møkkelgård ble nytt medlem i Trollheimsporten i februar.
 
Willy Karlstrøm