Trollheimsporten i januar

Trollheimsporten ønsker å ta med seg sine lesere på ei vandring gjennom 2009. Det vil vi gjøre fra og med i dag og i 12 dager framover, der vi mimrer litt tilbake i året. Første måned ut er januar. Da kunne vi melde om over 1 million treff  og besøksrekord på Trollheimsporten. Bli med på vandringa gjennom året og sjå alle nyhetene:

Besøksrekorden på Trollheimsporten i 2008 var på 1 044 070 treff. Det kan du lese alt om her. Alle nyhetene i januar finner du her på Trolheimsporten.
 
Med dette vil det bli mimring fra og med i dag med januar til og med 3. jaunuar 2010 - da desember avslutter året 2009. Det blir som et julekort og ei jule- og nyttårshelsing til alle dere trofaste lesere av Trollheimsporten. Ha ei riktig god jul og et godt nytt år!
 
Videre i januar kunne vi lese om Møkkelgardsgrenda i sol, ny stor kontrakt til Surnadal Varme og Sanitær og Rindal frivilligsentral som skifta namn.
 
Vi kunne lese om 25-årsjubileet for Småtrolluka , imponerende langrenn av Hallvard Løfall , Gryta Kraft og ros til rindalsskolen. Du finner også om sola som kom 18. januar i Bolme, frisk satsing hos Bergmoen, bås for fangst av jerv,  populær trimløype til Bjørnåssetra, et prisverdig cd-initiativ og kompetanseløft for T-komponent.
 
Ta opp alle sakene på Trollheimsporten i januar og les dem her.
 
Møkkelgardsgrenda i sol - foto: Anne Sjølsvold.
Sola stakk oppom åskammen i Bolme 18. januar - foto: Willy Karlstrøm.