Trollheimsporten i mai

Trollheimsporten ønsker å ta med seg sine lesere på ei vandring gjennom 2009. Det starta vi med bitte lille julaften, fortsetter hver dag i 12 dager. I dag mimrer vi om mai (skriv inn 01.05.09 - 31.05.09). Da fikk vi først høre om en svært tidlig vår og en kjempeflott Sunnadag. Bli med på vandringa gjennom året og sjå alle nyhetene:

Harald Solvik mimra litt tilbake til 1976 da det var svært mye snø på Trollbanen. Nå var den bar. Sunnadagen var kjempetrivelig, Svorkla var stolt av å kunne levere rein kraft, Lars Løset mimra om ein tur til Løsetsetra oppunder Raudfjellet og Edgar Kattem mimra om motorsykkelklubb på tur.
 
Det var stor optimisme i rindalslandbruket, Norsk kvalitetsmat har suksess, Rindals-Troll ble nr. 14 i Holmenkollstafetten, Rindalsbunaden kom på 12. plass i kåringa Norges fineste bunad og 17. mai ble feira her fra festen på Skogsletta og familien Tøndel Jonli feira i USA.
 
På Rindal helsetun arbeidet tre generasjoner (bilde neserst), tårnfalkene var på plass i reiret sitt, Inga Dalsegg inviterte til utstilling og Svorka monterte ei høgere mast på Vettåsen.
 
Her ser du Trollheimsporten i januar, februar og mars - følg med på mimringa.
Trollbanen var bar tidlig i april.
Norsk kvalitetsmat.
- Vi feirer stort og smått, sier Ragna Nordvik. Fra venstre ser vi Tove og Åge Jonli (bryllupsdag), Ragna Nordvik (namnedag), Ingrid Glåmen, Paula Ranes, Marte Heggem, Grete Ranes Heggem (tre generasjoner) og Gerd Tørset.
Willy Karlstrøm