Trollheimsporten i nyttårshelga

Trollheimsporten ønsker med dette alle trofaste lesere et riktig godt nytt år! Trollheimsporten vil være oppdatert også i nyttårshelga. Redaktørene har delt nyttårsdagene mellom seg og vil passe på den elektroniske posten hver dag. Vi er best å treffe på redaktor@trollheimsporten.no. Sjå vaktene her:

Trollheimsporten vil presentere seg med nye sider utpå nyåret. Bildene her er fra en "treningskveld" i Rindalshuset.
 
Det har vært tradisjon med litt roligere dager på Trollheimsporten i jula og ved nyttår. Slik blir det delvis også i år. Vi har benytta fridagene til å ta det litt meir med ro. Derfor er vi fortsatt avhengig av alle dere lesere for å få oppdatert Trollheimsporten så godt som mulig. Send oss dine nyttårsbilder og inntrykk fra den første helga i 2010. Kanskje du har vært på en fin romjulstur i skog og mark, på fjellet, eller bare rusla i Lomundal og Rørdal sentrum, eller i Romundstadbygda, eller Grønlifeltet. Kanskje har du vært i Øvre Surnadal, på Skei, i Bøfjorden eller Todalen! Send oss dine intrykk i ord eller bilder. Vi tar i mot nyttårshilsener! Bruk redaktor@trollheimsporten.no. Der er det alltid noen på vakt. Men det er ikke sikker våre redaktører er der du er og opplever dine fine ting!
 
I dag er detl nyttårsaften 31 desember - og Willy Karlstrøm har vakt på Trollheimsporten. Han er å treffe på tlf 915 35 032.
 
Fredag 1. januar - nyttårsdagen - tar Juanita Møkkelgård over vakta. Ho er å treffe på 928 33 148, mens Anne Skjølsvold tar over den første helga på nyåret - lørdag 2. og søndag 3. januar. Anne er å treffe på tlf 464 74 805.
 
Da ønsker alle redaktørene i Trollheimsporten sine lesere et godt nytt år. Trollheimsporten treffer du best på redaktor@trollheimsporten.no og minner om at det er alle dere lesere som gjør Trollheimsporten til den unike nettportalen den er. - En institusjon, sa ordfører John Ole Aspli nylig. Send oss dine jule- og nyttårsbilder med opplevelser!
 
Med vennlig hilsen
Willy Karlstrøm
 
Her er det trening på ny web i Rindalshuset. Fra venstre Juanita Møkkelgård, Ole Trygve Foseide, Anne Skjølsvold og Willy Karlstrøm. Hege Tøndel Jonli er fotograf.