2000 sigrid skjølsvold og øystein hjelle bondhus på den store hyttedagen 2

Trollheimsporten informerer

I tida framover vil også Trollheimsporten bidra i den store samfunnsdugnaden, for å unngå spredning av koronasmitte. Vi har derfor bestemt oss for å unngå intervjuer og pressetreff gjort ansikt til ansikt, i første omgang til og med 26. mars. Vi vil fortsatt være en rask og helt gratis kilde til oppdatert informasjon og gode saker.

Ingressbilde: Trollheimsporten-ansatte Sigrid Skjølsvold og Øystein Hjelle Bondhus under "Den store hyttedagen" i Rindal i oktober i fjor.

I lys av Folkehelseinstituttes råd, kutter vi personlige møter i journalistisk øyemed. Det betyr at vi, i 14-dagers-perioden myndighetenes restriktive og nødvendige tiltak gjelder, ikke møter kildene våre direkte, ansikt til ansikt.

Dette for å bidra i dugnaden for å unngå koronasmitte, og i første omgang gjelder dette til og med 26. mars. Da vil vi ta en ny vurdering av situasjonen.

Selv om også Trollheimsporten vil operere utelukkende med hjemmekontor i tida framover, er vi tett på nyhetsbildet.

Vi vil fortsatt være en rask og god leverandør av oppdatert informasjon og gode saker - det er bare at vi nå, med koronasmittefaren i bakhodet velger, å gjennomføre intervjuene via telefon eller andre egnede kanaler.

For:

Med unntakstilstand både lokalt, nasjonalt og globalt er informasjonsbehovet enormt. Trollheimsporten fyller en viktig samfunnsrolle for å bidra til å nå ut med viktig informasjon til befolkningen, og vi ønsker å minne om at medlemmene våre i Trollheimsporten har mulighet til å benytte oss til slikt formål.

Vi har et svært bredt nedslagsfelt i lokalsamfunnene i Rindal og Surnadal, og har vaktordning 10,5 timer per dag, med fortløpende publisering av tilsendt stoff. Bruk oss, og nå ut med viktig informasjon.

Send oss den informasjonen du har behov for å nå ut med på mailadresse redaktor@trollheimsporten.no så hjelper vi deg å få ut ditt budskap.

Også ikke-medlemmer oppfordres til å sende inn tips.

God og rask informasjon har kanskje aldri vært viktigere enn akkurat nå, og vi i Trollheimsporten skal gjennomføre vårt samfunnsoppdrag på en solid og god måte. Vi skal få ut offentlig informasjon gratis til folket, vi skal hjelpe medlemmene våre med å oppdatere målgruppene sine og vi skal produsere journalistisk stoff som bidrar positivt i folks nye hverdag.

Vi ønsker nemlig å ta ansvar for å oppdatere og informere leserne om koronaviruset, samtidig som vi finner gode, mer positive saker som gir folk kjærkomne avbrekk fra virus-fokuset.

Og:

Alle våre saker er helt betalingsfrie for leserne.

Når alt dette er sagt; til det aller, aller, ALLER viktigste:

Ta vare på dere selv og deres nærmeste. Alt annet er underordnet.

Sett helsa først, og følg rådene fra FHI og offentlige myndigheter.


For redaksjonen i Trollheimsporten

Øystein Hjelle Bondhus, redaktør.