medredaktører 1_1024x783

Trollheimsporten sommeren 2012

Trollheimsporten er klare for sommeren 2012. Tirsdag kveld var alle medredaktørene samla i Rindalshuset for å for å fordele vakter og oppgaver til sommervikarene og medredaktørene ellers. Trollheimsporten satser på en topp festivalsommer med Laksefestival, Kulturvøkku, Småtrolluka, Stangvikfestivalen og Vandrefestival. I sommer vil du treffe mest på Gine Moen Kirkholt, Jorid Skjølsvold og Elise Bjørnstad på Trollheimsporten.

Når alle er samla, er det en svært flott gjeng som representerer Trollheimsporten. Fra venstre daglig leder og hovedredaktør Willy Karlstrøm, Elise Bjørnstad, Jorid Skjølsvold, Gine Moen Kirkholt, Anne Skjølsvold, Mari Vattøy, Norunn Holten, Juanita Møkkelgård og Ole Trygve Foseide. Du finner alt om redaktørene her på Trollheimsporten. Trollheimsporten ønsker deg velkommen her!

Somervikarene
I sommer vil du oftest treffe Elise Bjørnstad, Jorid Skjølsvold og Gine Moen Kirkholt på Trollheimsporten. De skal ta seg av vaktene. I tillegg vil du treffe sjefen Willy, mens Mari og Norunn ofte vil bli å sjå i Surnadal. Naturligvis vil du også kunne treffe Anne, Juanita og Ole T i sommer.

Festivalsommeren blir viktig for Trollheimsporten. Vi har gjort unna Vårsøghelga og ser fram mot Laksefestivalen til helga, Kulturvøkku, Småtrolluka, Stangvikfestivalen og Vandrefestivalen.

Bruk Trollheimsporten
Men det viktigste for Trollhgeimsporten er leserne og bilder og stoff som dere bidrar med. Derfor er det utrolig viktig å bruke redaktor@trollheimsporten.no. Send oss bilder og stoff fra sommeren 2012 - del dine opplevelser med alle på Trollheimsporten.

Under sommervikarene på Trollheimsporten - Jorid Skjølsvold, Gine Moen Kirkholt og Elise Bjørnstad: