Trondheimstur

Hanne Tove Nerbu Baalsrud kommer med et lite referat fra en fin tur til Trondheim og Nidarøhallen søndag ettermiddag og kveld. Rindals-Troll G 13, J13 og J15 og lagledere/trenere hadde en flott tur til by'n for å se topplagene fra eliteserien i herrehåndball Heimdal-Drammen i et "sjøslag" av en kamp:Vi hadde leid buss fra Rindal, og hele 33 spillere og 9 ledere+ sjåfør hadde en flott opplevelse med spill på toppnivå for storøyde publikummere fra Rindal. Vi startet selvfølgelig oppladningen med EM finale for damer Russland-Norge på storskjerm, og kvelden ble ikke mindre vellykket med seier og EM gull for jentene "våre".
Drammen trakk nok det lengste strået i Nidarøhallen, men Heimdal imponerte med å henge godt med nesten helt til slutt. Og at Drammen hentet hjem alle poengene var vel heller ikke noen overraskelse, da de hittil ikke har avgitt poeng på bortebane.

Rindalsguttene fikk det ærefulle oppdrag å være maskotter på banen for Heimdal, - og fikk dermed være med på innløpning og presentasjon av lagene, og dertil hørende jobb med å være "moppegutt" under kampen. En jobb som Atle, Marius, Håkon og Bendik utførte med stor innsats.
 
Etter denne artige opplevelsen tar vi juleferie fram til 6.dag jul, da G13 skal til Melhus for å spille Fokus Cup. Det blir en liten oppladning til seriestart på januar med nye kamper for alle håndball-spillende jenter og gutter i Rindals-Troll.
God jul til alle fra G13, J13 og J15 i  Rindals-Troll håndball.