Søndag
Søndag Delvis skyet
Delvis skyet
Stille
Mandag
Mandag Kraftig sludd
Kraftig sludd
Laber bris
RBL vår  (3)

Gjør et plenklipperkupp

Vår hos RBL

Våren kom brått på hos RBL. - Vi hadde planlagt mye aktivitet, men vart tatt litt på senga i år, sier daglig leder Grim Røen. Likevel: Nå kan du gjøre godkjøp på plenklippere:

- Vi kjører nå svært gode tilbud på plenklippere. Fjorårsmodellene skal ut og du kan gjøre et solid kupp nå, sier daglig leder Grim Røen ved Rindal Bil og Landbrukssenter (RBL), her til venstre sammen med Ola Inge Svinsås i butikken på Sunna. Der har vårartiklene kommet fram med blomsterjord og grasfrø og alt i vårutstyr for plen og hage. De merker også større aktivitet når det gjelder byggrelaterte artikler.

Men RBL slipper ikke helt vinteren ennå: - Vi kjører kampanje på snøskuter ut mai og du kan spare opp til 8000 kroner å nykjøp nå, forteller Grim Røen.

Stor våraktivtet
Videre vil det bli stor aktivitet framover, sjøl om våren kom fort på. - Jeg hørte våren var fem uker tidligere enn normalt - likevel vil vi gjennomføre mye av planene våre. Nå gjelder det å få folk interessert og få gardbrkerne med, sier han.

Først skal RBL kjøre et opplegg med testing av frausåingsutstyr. - Ta kontakt om du ønsker å være med på testing av kunstgjødselspredere og generell vedlikehold av slikt utstyr, sier han.

Videre blir det markvandring med Ragnhild Borchsenius 20. mai. - Da skal vi sjå å eng og sjekke ugras, når det er lurt å sprøyte og hvilket sprøytemiddel vi skal bruke, forteller han. Og før slåttonna vil det bli en dag hos RBL med kvessing og oppordning av utstyr for rundballer. - Her er det mye å hente, opplyser Grim Røen.

Følg med på heimesidene til RBL - medlem hos Trollheimsporten - slik blir du medlem.

RBL vår  (1).jpg