helgetunmarka[1]_1024x768

... for deg som vil ha vakker og uberørt natur

Vårt snøsikre hytteparadis ved Trollheimen...

Med kort vei til fjellet, bærterreng og gode jakt- og fiskemuligheter, har en tilgang til et allsidig og rikt friluftsliv året rundt. Rindal er et naturlig utgangspunkt for turer i Trollheimen med en mengde muligheter for både fotturer og skiturer. Det samme gjelder for Surnadal.

Og på Hyttetunet finner du alt: ledige hyttetomtervarer og tjenester til hyttemarkedet og leiekjøring. Sjekk linkene under Hyttetunet på Trollheimsporten. Hyttetunet finner du på den grå menylinja når du er på Hovedsida. Her finner du oversikt over næringslivet i Surnadal og næringslivet i Rindal.

Har du et hyttefelt med tomter, hytter til salgs eller varer og tjenester til hyttemarkedet - bruk Trollheimsporten som din markedsføringskanal. Ta kontakt for meir informasjon: redaktor@trollheimsporten.no. Bli medlem av Trollheimsporten - klikk her. Alle medlemmer her. For annonsering - klikk her.

Lokalt i Rindal er også forholdene lagt til rette for et aktivt hytteliv – besøk våre sider for aktiviteter og friluftsliv for å se hva Rindal kan by på. Rindal har også et rikt organisasjonsliv og ønsker deg velkommen til å delta i aktiviteter og arrangement. Oversikt over hva som til enhver tid arrangeres i Rindal, finner du i vår aktivitetskalender til venstre på denne sida. I dag finnes det 930 hytter i kommunen - og fremdeles er det mange ferdig regulerte tomter ledig i skog- og fjellterreng. Hytteområdene er spredt rundt om i bygda - se vårt kart over hvor de aktuelle hyttefeltene i kommunen ligger og vår oversikt over ledige hyttetomter. Du kan også se på Finn.no. Det lokale næringsliv har mye å tilby. Lokal hytteprodusent er Rindalshytter i tillegg til lokale håndtverkere som påtar seg både oppføring av hytter i bindingsverk og laftede hytter. Vårt handels- og servicetilbud dekker de fleste behov. En oversikt over de som tilbyr varer og tjenester til hyttemarkedet finner du her.

Bildene er fra Helgetunmarka med påskeutfart ved Harvedhaugen i 2003 og fra Resfjellet. Helgetunmarka Grunneierlag er medlem av Trollheimsporten med nye sider! Helgetunmarka hytteområde ligger sørøst i Rindal kommune - mot grensa til Resdalen i Meldal kommune i Sør-Trøndelag. Området omfatter flere hyttefelt i den østlige delen av Romundstadbygda. Variasjonen i terreng, beliggenhet og standard i de ulike hyttefelt er stor – her finner du tomter som passer til enhver hyttedrøm. Men felles for dem alle er tilgang til urørt natur, mange fine fiskevatn og Trollheimens fjellområder.

Her finner du ledige hyttetomter i Rindal:

Storvanet hytteområde

Furuhaugmarka hytteområde

Gryta-feltet - ei perle i Rindal - Grytafeltet i Tørsetmarka

Helgetunmarka hytteområde

Rabben hyttegrend

Kårliåsen i Tørsetmarka

Disse områdene er medlem i Trollheimsporten - bli medlem - alle her.