2020-05-25 endelig sol og varme i Rindal 014-6

Variert innhold fra Rindal på Tid til å leve-sida

Husk at du finner både Rindalsfilmene, flotte bildegallerier og innholdsrike reportasjer på den nye Tid til å leve-sida, som er et samarbeid mellom Rindal kommune, Rindal Næringsforum og Trollheimsporten.

Ingressbildet er tatt av Eli Solvik, og er hentet fra Tid til å leve-sida.

  • "Tid til å leve" er et mangeårig samarbeid mellom kommunen, næringslivet og lokale organisasjoner om omdømmearbeid og profilering av Rindal. 
  • "Tid til å leve" ble valgt som slagord for dette samarbeidet med utgangspunkt i det tilbudet vi kan tilby i Rindal, og med kort vei til det meste av tjenester og opplevelser. 
  • "Tid til å leve" har blitt et innarbeidet begrep og oppleves som viktig for å framsnakke bygda og presentere en positiv framtidstro. For en del år siden var magasinet "Tid til å leve" et fysisk produkt som skulle presentere gode historier fra rindalssamfunnet, og som etter en stund ble erstattet av en egen nettside i en kort periode. 

Nå har Rindal kommune og Rindal næringsliv i samarbeid med Trollheimsporten revitalisert nettsiden. Som det tidligere magasinet, vil siden inneholde nyttig informasjon og gode fortellinger med optimistisk utgangspunkt fra Rindal.

Tid til å leve-redaksjonen består av:

Øystein Hjelle Bondhus, Trollheimsporten (Redaktør)
Sigrid Skjølsvold, Trollheimsporten
Vibeke Langli, Rindal kommune
Morten Møller, Rindal kommune
Tom Godtland, Rindal Næringsforum
Marit Mogset, Rindal Næringsforum

Trykk her for å komme til Tid til å leve-sida.