Veien inn til Rindalshuset

Det er ofte mye trafikk til Rindalshuset, og det kjøres både via Langkloppan og forbi skolen gjennom byggefeltet. Her kommer en oppfordring fra Torleiv Heggem.
 
 

Jeg har lagt merke til at mange som besøker Rindalshuset/skolen tar av ved skolen og kjører gjennom boligfeltet. Her er det barn som leker, barn og voksne på tur til og fra Rindalshuset/skolen, barn som går /sykler på besøk til hverandre. Særlig nå på vinters tid med brøytekanter og glatt føre, skal det lite til før det skjer en ulykke. Her er det heller ingen gang/sykkelbane som kan benyttes.
Veien som er skiltet inn til Rindalshuset/skolen, fra Langkloppan, har i tillegg gang og sykkelbane fram til Rindalshuset/skolen. Her er det lite bebyggelse langs veien, og dermed en mye tryggere vei å bruke.
 
Jeg vil derfor oppfordre alle som kommer med bil og skal besøke Rindalshuset/skolen til å bruke veien fra Langkloppan. Dette blir mye tryggere både for bilistene og for de som bur i området.
Til slutt vil jeg be Rindal Kommune om å vurdere om det kan finnes tiltak, skilting eller annet, som kan redusere trafikken gjennom boligfeltet. FØR DET SKJER EN ULYKKE.
 
Med hilsen
Torleiv Heggem